Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

På väg till Ikea ändrade vi plan och så körde vi en spontan avstickare till Alex föräldrar i Skänninge. Så spontan så vi damp ner här lagom till Mello och räkmacka men utan packning. Så Alex fick gräva fram lite kläder från sin barndom och jag har nog aldrig sett honom skratta så mycket. Det är nån örn på ryggen också men jag vet inte, så kul tycker jag inte att det är. "Jag har alltid drömt om att ha en tjej som ser ut som du gör just nu", säger han och skrattar. A jag bjuder gärna på ett gott skratt på min bekostnad men fattar inte alls det roliga. Gör ni? Ps. Linköpings sjukhus ni kanske kan läsa min journal? Snitt är det tänkt. Om jag råkar dyka upp. Godnatt. Wiktoria var grym.

You Might Also Like

 • marita
  26 februari, 2017 at 09:31

  varför ska du snittas?

 • albina
  26 februari, 2017 at 11:19

  Förlossningsskräck Marita!

 • amandas
  26 februari, 2017 at 11:28

  Förlossningsskräck har väl alla? Men man klarar smärtan även fast det är mardrömslikt och stoltheten efteråt är obetalbar!

 • Maria
  26 februari, 2017 at 11:46

  Fel amandas.
  Finns massa kvinnor som inte har förlossningsskräck.

 • Sofia
  26 februari, 2017 at 14:38

  Amanda -om du själv inte upplevt en traumatisk förlossning ska du nog inte kommentera andras val att välja snitt. För min del var det inte smärtan som avgjorde utan min felbehandling (som efteråt konstaterats av flera barnmorskor samt förlossningsläkare när de gått igenom min journal) gick fick som gjorde att jag fick en förlossningsdepression och fördröjde anknytningen till min son. Jag väljer därför snitt för att jag inte vill ens chansa på att uppleva det igen, speciellt inte som jag nu har ett barn till att ta hand om. Min förra förlossning slutade eftet 4 dagar i akut snitt så jag vet att snitt inte är det lätta alternativet, för mig är det minst dåliga alternativet.

 • roxanna
  26 februari, 2017 at 15:12

  Ett planerat kejsarsnitt kostar dubbelt så mycket som en vaginal förlossning!

 • marita
  26 februari, 2017 at 15:51

  tack för svaret då fattar ja

 • Maggan
  26 februari, 2017 at 22:08

  Efter två tidigare snitt får man inte längre föda vaginalt pga risker med bland annat ruptur av livmodern (svagare pga ärr efter tidigare snitt).

 • Kvinnokampen tar aldrig slut
  27 februari, 2017 at 01:46

  Varför ska kvinnor plågas så? Kan inte föreställa mig något jävligare än den gränslösa smärta. Och sen kallas duktig. Och vara stolt över att man… överlevde? Ja, man hade just inget val.
  Sen kan man bo långt från BB och tvingas föda i en bil vid vägkanten också, som Emma i Norrland häromdagen. Eller få svinsvåra skador efter förlossningen och tvingas vänta 40 veckor på operation, för op-kön är lång.
  Hur tror ni det hade funkat om det var MÄN som födde barn???
  Hälsningar från en med planerade snitt = villkoret för att jag ska våga bli gravid.

 • Matilda
  28 februari, 2017 at 15:32

  Vågar knappt skriva att min vaginala förlossning av mina tvillingar utan smärtlindring var fantastisk! Gör det gärna igen!