Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Har aldrig i mitt liv varit så avis på något. Inga diamanter eller märkesväskor i världen har suktat mig så mycket som den här resan som mina barn är på med @bingorimer, min pappa och Marianne! Snö, sol, god mat, gulliga barn kan omöjligt bli bättre. Ser ni att man kan se att Bingan lyckats charma skidläraren också? Det där smilet ha ha ha. Han är expert på att få flickorna att le och göra som han vill. Och Rambo då?! Kungen. I en veckan har han sagt "Jag vill inte åka skidor". Som att varken jag eller Bingo skulle bry oss om hans gnäll? Ha ha föräldrar som daltar med sina ungar är förskräckligt. "In med han i fransk skidskola han är inte där för att snacka", sa jag. "Det kommer inte vara ett problem", sa Bingo. Nu står han där. Ser ni hur nöjd han är? Han spricker nästan av stolthet den lilla solen. I nya kläder från @reimascandinavia så jävla cool. Jag vill vara där. Jag fick aldrig lära min lilla son att åka skidor det är en stor sorg i mitt liv. Fast han kommer ju inte att minnas så jag kommer nog att säga det ändå. Jag ska inte se på @bingorimer instagram mer idag. Ikväll kanske. Franska alperna. Finns inget som krossar det.

You Might Also Like

 • funny
  25 februari, 2017 at 14:29

  Ja han ser verkligen glad ut. KUL!

 • Karin Bucht
  25 februari, 2017 at 16:53

  Sonen ser verkligen stolt ut!

 • Annika
  26 februari, 2017 at 19:05

  Vi ska till Auron snart! Kul att se Bingos rapportering därifrån.