Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Guuuud alltså jag höll på att föda av stressattack idag ni kan aldrig ana händelseförloppet ni ska få höra. 06.00 ringde larmet jag skuttade upp som en höggravid gör. Fixade mackor till killarna, packade klart det sista. 06.30 kom Bingo i perfekt tid. Gooood marginal till flyget. Så blir Bingo grön i ansiktet: "Jag har glömt min snowboard", säger han. Eftersom jag känner Bingo vet jag att det inte finns något alternativ till att "skita i den och hyra på plats" så de kastar sig i taxin tillbaka till Söder. På väg upp i hissen möts jag av min spegelbild och skriker rakt ut: "PASSEN!!" Ringer Bingo med gråten i halsen "Jag har glömt barnens pass och jag vet inte ens var de är!". Låsning. De ligger såklart på stället där jag alltid lägger passen men min hjärna tillåter mig inte att minnas var det är. Bingo vänder, kommer upp, hjälper mig att leta. Hittar inte. De drar för att hämta snowboard. Jag hittar passen. De vänder igen. Jag grinar nästa över tanken på att JAG håller på att förstöra barnens sportlov med min jävla gravidhjärna. De hinner, de hinner, de hinner… jag sitter i skräddarställning hemma och upprepar mitt mantra. Som tur är befinner sig pappas tjej på Arlanda. Hon jobbar på SAS. Hjälper Bingo över telefon. De får springa, svettas, panika. Kaos på Arlanda. De hann. Jag fäller en tår av lycka och lättnad. Tack min skyddsängel för hjälpen. Idag igen.

You Might Also Like

 • gb
  24 februari, 2017 at 16:05

  Is this the real life?
  Is this just fantasy?

 • koppar blandare
  24 februari, 2017 at 17:54

  Lycka till!

 • Petra
  24 februari, 2017 at 20:53

  Köpte ditt permesanknäcke, trots lite skeptisk till priset om jag ska vara ärlig, men mycket prisvärt när man vill unna sig lite till ostbrickan, soppan, frukosten etc… jag försöker gå ner i vikt efter 4 barn och ger nu lchf en chans… har aldrig i mitt liv vägt så mkt som nu …
  Måste också säga att du verkar vara en grymt sund och positiv människa med go inställning till livet. Önskar dig allt gott med ny bebis och ny man
  Petra från Göteborg

 • sandra
  25 februari, 2017 at 08:26

  You go girl <3