Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag var på en så otroligt rolig tjejmiddag igår. Jag hade egentligen inte där att göra för det var plågsamt men värt plågan för det var så väldigt kul och underhållande. Jag kom hem nio och har aldrig sett mig så svullen förr. Äckligt och läbbigt. Nu kan jag erkänna är det inte alls kul. Det strålar, tynger, värker, krampar. Okej, 13 dagar kvar. Det går bra. Imorgon åker killarna med @bingorimer till min pappa på skidresa en vecka och idag åkte Alex bort på jobbresa. Han är tillbaka lördag morgon. Jag undrar, mest för min och Malins podd, är det okej att ens kille reser bort tre veckor innan bf? Alltså jag är inte arg. Längre. @malingramer förtjänst. Men jag undrar vad ni tycker? Jag snittas om 13 dagar men ska ju egentligen föda den 19:e mars. Spännande att höra..

You Might Also Like

 • Alexandra
  23 februari, 2017 at 14:31

  Asså vad händer med dig? Vadå inte längre. Jag hade varit vrålarg besviken ledsen osv FOREVER. Detta är erat första och enda barn ni kommer skaffa?! HUR KAN NÅGOT GÅ FÖRE? Jobba kan man göra när fan som helst men inte föda barn. Så jävla dålig stil. Skäms han inte?

 • Linda
  23 februari, 2017 at 15:00

  2 veckor innan bf har jag velat ha min man nära hemmet innan jag fött mina två barn. Min man reser mycket genom sitt jobb så jag förstår hur du har känt/tänkt men samtidigt så måste de ju jobba också. Hade varit skillnad om han åkte iväg på nöjesresa tycker jag.

 • Sanna
  23 februari, 2017 at 16:14

  Min kille är bestman för sin bästa vän och ska till Tyskland för en svensexa 3 veckor innan BF. Detta är vårt första barn. Tror det är otroligt individuellt hur man känner. Jag är lugn.

 • G-T
  23 februari, 2017 at 16:28

  Jag skulle vilja säga såhär: Det blir ju hans loss om han bommar förlossningen av någon anledning.Du har ju redan fött två barn och min andra födde jag på 20 minuter från första värken.Så jag hoppas han är medveten om hur fort det kan gå, hur snabbt allt kan förändras och då beror det ju på var han befinner sig om han hinner hem.Så för hans skull så hoppas jag verkligen du kniper igen till utsatt datum 🙂

 • Lou
  23 februari, 2017 at 16:41

  Du ska ju snittas. Planerat snitt.
  Cool it baby – han hinner hem. Från lördag är det OM jag räknar rätt 10 dagar kvar till snittet.

  Han kan ju inte sitta och hålla dig i handen i nästan 2 veckor 🙂
  Han hinner hem (om inget riktigt akut händer och då hade han lika väl kunnat vara i Skåne och inte hinna)

  SÅ cool it: han hinner!!! Lycka Till!!!

 • Denise
  23 februari, 2017 at 18:42

  Hade du varit förstföderska hade det INTE varit ok. När det nu är ditt tredje barn och du inte fött för tidigt med något av de tidigare barnen är det väl Ok om du mår bra och tycker att det känns ok. Men han ska ju stämma av med dig innan han bokar. Så klart!

 • Paulina
  23 februari, 2017 at 19:07

  Min kille ska inte resa en månad innan planerat BFdatum har vi tillsammans bestämt. Är första barnet för båda och ingen av oss vill ju missa (Dvs jag vill inte missa hans närvaro under ett sådant ögonblick och han vill inte missa själva ögonblicket så att säga ;)) sen vet man ju aldrig när de händer men de är en trygghet för mig iaf.

 • Fia
  23 februari, 2017 at 19:38

  Vid första barnet ville jag ha honom hemma en månad innan. Med tvåan som föddes med planerat kejsarsnitt så tyckte jag att han kunde åka på personalfest över en helg en vecka innan. Var helt säker på att jag inte skulle föda innan! Dock vägrade han åka;)

 • Isabelle
  23 februari, 2017 at 19:58

  Jag hade lackat inte för att han eventuellt missar förlossningen, utan för att det är den här tiden man behöver hjälp som mest. Hämta saker, hjälpa till att knyta skor, massera gravidond rygg osv osv. Inte så att man själv kan hänga av sig magen nu när det är som allra tyngst

 • Christine
  23 februari, 2017 at 21:18

  Ring om han inte hinner dit ???????? Har alltid velat vara med på en förlossning från ”andra sidan” ????????
  Kommer gå kanon! Han hinner ❤️

 • Malin
  24 februari, 2017 at 00:07

  Håller med Lou, det är ditt 3e barn. Stressa inte. Du fixar det. Förstår att du blev sur till en början. Men vi gör alla så gott vi kan. Och jag tror att för många män blir arbetet extremt viktigt när dom ska/får barn. Det är väl stenålders mannen som vill rycka in. Allt handlar om att försörja familjen. Det kommer bli bra. Kram

 • amandas
  24 februari, 2017 at 06:26

  Men varför kejsarsnitt igen?? Du kan väl föda vanligt då snitt är prio för dom som har medicinska allvarliga förlossningsproblem, undrar då du väl är frisk och stark. Din kille är en egotrippad svikare!

 • Karin
  24 februari, 2017 at 10:22

  Amanda, eftersom Katrin behövde gå igenom ett akut kejsarsnitt med Ringo kändes det väl tryggast att planera ett med Rambo för att slippa gå igenom det igen, och efter två snitt rekommenderas man att inte föda vaginalt även om Katrin hade velat denna gången??

 • Fiffin
  24 februari, 2017 at 10:54

  Det är väl klart att det är ok at han åker! Sluta hypa och stressa, ta det lugnt och chilla lite istället. Risken/chansen att kommer en bebis när han är borta är liten. så andas och låt honom åka.
  Du som alltid är så chill på livet, barnen mm vad händer med dig? Sura över att din kille åker bort TRE veckor innan BF känns inte likt dig?!

 • milla
  24 februari, 2017 at 11:28

  Din gubbe verkar ju helt frånvarande!

 • åda
  24 februari, 2017 at 11:35

  Katrin är dyr för samhället, med alla sina snitt!

 • Therese
  24 februari, 2017 at 12:46

  Katrin är inte dyr för samhället eftersom hon sannolikt betalar långt mer i skatt än de flesta av oss.

  Ok, att han åker när det är så pass lång tid till bf tycker jag, by the way.

 • ilja
  24 februari, 2017 at 15:31

  Katrin är en dömd skattesmitare!

 • Therese
  24 februari, 2017 at 17:17

  Tror ändå hon betalar mer än de flesta.

 • felicia
  25 februari, 2017 at 01:33

  Akut kejsarsnitt första gången? Hon har själv skrivit att hon fött vaginalt, kommer ihåg när det pratades om äggskrap och hon sa att kvinnor som säger att det gör ont men inte fött barn inte vet vad dom pratar om, ”har klämt ut en unge genom” skrev hon. Hmm

 • P
  25 februari, 2017 at 02:39

  Undrar vad du pratar om Felicia?
  Hon var med om ett akutsnitt första gången