Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Alltså vad vore jag utan min instagram? Eller var? Vill inte ens tänka på det. Förr i tiden fanns inte internet och man fick lägga en massa tid på att leta reda på saker manuellt, sen kom nätet och Google. Nu har jag min insta och den knäcker. Okej idag behöver jag hitta någon svensk person som har kontakter i Nice. Jag planerar min 40-årsfest men de offerter som min pappa får in där nere är ett hån. Jävla fransmän alltså suck. 250 euro ska de ha för en soffa att hyra för en kväll. Offerten landar på 20 000 euro för dekoration jävla dårar. Okej, snälla DU som har bra koll på fester, events, uthyrning i Nice med omnejd. Mejla mig snälla: [email protected]

You Might Also Like

 • Smulan
  23 februari, 2017 at 12:52

  Aktiva Evert. De fixar biffen från Sverige. Inte hutlösa priser heller.

 • blbomg
  23 februari, 2017 at 14:31

  Är du snål eller?! Man fyller bara 40 år en gång i livet.

 • amandas
  24 februari, 2017 at 06:31

  Har du inga vänner eller kontakter som du jämt skryter om? Det är väl din kille som skall fixa och överraska,han verkar ju helt nollställd

 • Cia
  24 februari, 2017 at 17:03

  Prova FB-gruppen svenskar på rivieran