Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag har så roligt åt att Alex så ofta blir så paff över alla attiraljer som ska införskaffas till den här lilla bebisen men framför allt till mig. Jag men jag ska amma bekvämt med en amningskudde, byta på ett bord, ha en säng som är en halvmåne vid sängen, ha en skötväska osv. Det var kul när han blev presenterad för babygym. "Det här babygymet tycker jag ni ska ha", sa Aino @babylandsverige och pekade på… ja ni vet… "Babygym", stönade Alex och skakade på huvudet men log sitt lilla smajl. "Men ursäkta mig går du på gym eller?" Ja men jag var lite snabb där. Okej idag ska Alex få komma hem till en ny utmaning. Den här svingulliga pudeln ska Alex få gissa vad den är till. Vi som vet vet. Ni andra behöver inte bry er. *fniss* #babyland

You Might Also Like

 • Smulan
  22 februari, 2017 at 15:44

  Gissar på nattlampa. Jättesöt faktiskt

 • Hanna
  22 februari, 2017 at 19:31

  Lyssna gärna på vår nya podd, Föräldrakollen. Vi, båda mammor till tre barn, intervjuar experter inom allt som rör graviditet, barn och föräldraskap. Nyligen pratade vi förlossning med Gudrun Abascal, och tog reda på allt om RS med barnläkare och specialist Torbjörn Hertzberg.
  ????Vi finns där man hittar poddar! ????

 • victoria
  22 februari, 2017 at 20:59

  LED nattlampa från Rice. Skiftar i färg .

 • Rina
  22 februari, 2017 at 23:08

  Du får naturligtvis rejält betalt för att tjata om den där butiken så mycket. Men jag undrar: Varför har du inte kvar grejerna som ni hade till Ringo och Rambo? Jättekonstigt att du måste skaffa allt nytt igen.

 • Ann Nennesson
  22 februari, 2017 at 23:49

  Nattlampa eller babyvakt??
  Kram från en farmor på västkusten!!!????

 • Fjodor D
  23 februari, 2017 at 00:00

  Analplugg?

 • VZ
  23 februari, 2017 at 08:24

  Katrin när kommer ” RAKEL”?

 • JohannaV
  23 februari, 2017 at 12:59

  En nattlampa ???? Vi har en raketlampa i våra pojkars rum.

  @Rina. Tycker inte alls det är konstigt att hon behöver köpa nytt – inte sitter man och sparar på allt för att kanske ha det till ett barn till? Iaf inte om det gått några år.

 • Krister
  24 februari, 2017 at 12:12

  Givetvis får pappan betala alla
  prylar ur egen ficka.
  Genuin svensk jämställdhet?