Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Lyxen av att vara egen när man är gravid. Det kanske kan tolkas som att jag ligger kvar i sängen. Men icke! Jag betalar fakturor, lyssnar på fredagens podd med mig och Malin, varierar det med att lyssna på nymo och svara på mejl. Jag har gjort det här sen 06.55. 10.30 spelar jag in med @bingorimer och 14 träffar jag säljare. Sen hämtar jag mina barn! Jobbar 7-15 idag. Perfekt!

You Might Also Like

  • Rebecka
    23 februari, 2017 at 14:16

    Hej, en helt random fråga men är för min egen del nyfiken på hur du har fått sjukvården till att gå med på att ’ge’ dig kejsarsnitt? Är själv gravid (v15) för första gången och har precis haft ett första och ganska nedslående samtal med läkare angående just snitt. Verkar helt omöjligt att få det, helt sjukt att man inte ska få bestämma över sin egen kropp?! Tacksam för svar om du kan/vill.