Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Nu ligger jag som en klubbad säl. Det är inte omöjligt att plocka blåbär i sjätte månaden men det är definitivt jobbigare än om man inte hade varit gravid. Jag fick låna en stol av farmor Annika att sitta på men efter två timmars stillasittande kände jag mig som jag antar att en gammal människa känner sig. Stel i leder och framför allt i korsryggen. Och nu slevar kidsen i sig. Och snart kommer pappa Bingo och ska få sleva i sig. På lördag planerar jag att jag och Bingo ska plocka ca åtta liter blåbär att ta med hem och frysa in. För övrigt är det som terapi att plocka blåbär. Bra tankeverksamhet. #instacollage

You Might Also Like

 • Ahmed
  8 augusti, 2013 at 17:49

  Tycker ännfå synd om dej lite grann faktiskt , Bingo verkar va oplåitlig på ett för mycket sätt, lagom ä bäst juh 🙂

 • Anna
  8 augusti, 2013 at 20:23

  You can do it Katrin! Jag var beräknad att föda vårat andra barn för två dagar sen, jag plockade blåbär igår! Och nä fortf idag ingen bebis född…

 • <R<O>N>
  8 augusti, 2013 at 22:06

  Vilken fet röv du har!

 • Anna Go
  9 augusti, 2013 at 01:31

  Du är jättefin ska Du veta

 • Benita
  9 augusti, 2013 at 18:01

  Håller med, älskar att plocka blåbär.

 • Betty
  9 augusti, 2013 at 18:55

  Ok hon är fet, du är ointelligent, hon kan banta…

 • Carrie
  10 augusti, 2013 at 15:33

  Katrin är så fint gravid. Tänker på hur jag själv såg ut i sjätte månaden. Huvaligen.

 • Vaibhav
  11 januari, 2014 at 12:48

  Hej alla Miljf6bloggare! Jordens Re4ddare drar sig tillbaka. Bf6rjar ke4nna mig som en gne4llspik som hela tiden me5ste hitta ne5gra nya gankeseaplr att hugga te4nderna i. Det blir ett negativt te4nkande som ke4nns lite jobbigt. De flesta me4nniskor vill nog ve4l och jag har inget behov av att se5ga de olikte4nkande je4ms med fotknf6larna. Jorden fixar klimatet ganska bra pe5 egen hand, jag tror inte vi har mycket att se4tta emot. Mitt ff6rsta inle4gg innefattar egentligen hela min syn pe5 Klimathotet. Har inte mycket att tille4gga. Men ett och annat inle4gg pe5 Klimatbluffen fre5n mig kommer det nog se4kert de5 och de5. Tack Skeptikern, tack Kjell G och tack hca ff6r er uppskattning. Jag har i alla fall le4rt mig hur man bloggar se5 jag kommer nog att dyka upp i en helt annan blogg se5 sme5ningom.Jordens Re4ddare.

 • news
  7 mars, 2014 at 14:48

  You have shed a ray of sunshine into the forum. Thanks!