Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag är helt själv. Då får man äta precis det man vill. Inga önskemål inga krav. Min middag får ta fem minuter att laga och ska vara magiskt god. Jag bestämmer mig för att rosta en skiva proteinbröd @cleaneating.se lägga den på ett fat. Skära upp honungstomater och sen lägga på brödet. Dyr olivolja, balsamico, salt, peppar. En halv avokado, färsk basilika. Toppar min bruschetta med en hel burrata. Som sen rinner ut över tomaten när jag skär den på mitten. Dricker osötad blåbärsaft till. Vad äter ni när ni bara äter för er själva? #cleaneating

You Might Also Like

 • Nea
  21 februari, 2017 at 19:17

  Flygande Jacob! Det bästa jag vet, synd bara att ingen annan gör det i familjen.

 • Maria Roswall
  21 februari, 2017 at 21:39

  Avokado! Stekt ägg, ibland majs som jag dränker i smör men allt med avokado. Alltid. Gärna med ett glas rött till. Men jag är aldrig själv! Bara en dröm jag har, OM jag skulle vara själv då äter jag avokado och ägg. Om du vill tips dina läsare om vår tävling blir jag glad! Alla våra tävlingar – ja, allt vårt material, är alltid på riktigt. Kram Mia
  http://inspirationmyhome.se/vinn/instagramtavling-kaffetermos-fran-eva-solo/

 • Emilie
  22 februari, 2017 at 08:06

  Ägg ägg ägg i stora lass, skulle kunna överleva på hårdkokta ägg som jag varierar på olika sorters bröd med olika pålägg???? gott, billigt, nyttigt, enkelt och mättande???????? lycka till med bebisen

 • BOEL
  24 februari, 2017 at 16:17

  laxmackor eller surimi sticks