Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Alltså jag är så peppad på att använda sjal med min nya lilla bebis det ser ju så otroligt mysigt ut! Jag tänker att jag kommer att ha bebisen i sjalen när jag lämnar på dagis och skola. Fram och tillbaka på 30 minuter perfekt! Blir ni inte sugna? Bra med film så man kan öva också. Annars hade det inte gått. Men jag filmade Sophie @babylandsverige i butiken igår så nu har jag inga ursäkter. Inte Alex heller. Ha ha troligt han får en Ergo baby hette den så? Jag tror det. Enklare och manligare. Eller okej en sjal kan vara jättemanligt jag menar inte att vara sexistisk åt fel håll. Eller alltså inget håll är ju fel såklart okej jag gör en Trump nu ni märker det… Alex föredrar en kommersiell bärsele jag en flummig sjal det har inget med kön att göra. Män kan också lära sig saker och vara öppna till förändring. Jag tro det i alla fall. #babyland @ergobaby #ergobaby

You Might Also Like

 • Åsa
  21 februari, 2017 at 19:31

  Jag använde sjal med mitt första barn och bärsele med mitt andra (ergo). Bärselen är lättare i att bara knäppa på och av. Sjalen är meckigare att hålla på med då jag ibland upptäckte att den var lite för lös när bebis väl var i. Då måste man ta ut bebisen igen och börja om. Det måste man förövrigt göra varje gång man tar ut bebisen för blöjbyte eller annat.
  Känslan av närhet är samma med en ergo som med en sjal så man går inte miste om nåt om man bara har bärselen.

 • Isabelle
  21 februari, 2017 at 19:55

  Älskar sjal! Spänn den hårt bara när du knyter den så slipper du knyta om den om du tar i och ur flera gånger. Jag har sex barn och förbannar mig så in i h*lvete att jag inte insåg sjalens storhet förrän nu vid sista barnet.

  Har använt Babybjörn tidigare och fått liksom brännande ont i axlarna och i ryggen då all tyngd ligger på axlarna.

  När jag inte kör sjal kör vi Tula (samma princip som Ergobaby fast med roligare mönster och färger) kolla in Tula på knytan.se

 • Elin
  25 mars, 2017 at 00:35

  Katrin, jag rekommenderar ”BäraNära” på youtube, där kan du hitta massvis av knyt och mycket tips på tricks som underlättar för både dig och rent ergonomiskt för bebis (och dig). Mysigt med sjal! <3