Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Det var med nöd och näppe jag fick honom på glatt humör igen men det var inte lätt. Vad som skett? Jag blev rekommenderad en bok som jag och Rambo läste ikväll som var fruktansvärd. Det heter "Jag vill också ha ett syskon" av Astrid Lindgren. Den är så opedagogisk och direkt obehaglig att Rambo fick panik och jag tappade fattningen helt. "Mamma sluta läsa", sa han om och om igen. "Snart vänder det vänta lite bara..", sa jag och hoppade över text och skyndade panikartat tills Peter skulle sluta hata sin nya lillasyster och vilja hänga henne i ett snöre och sen skjuta henne. Rambo blev jätteledsen och inte ens i slutet när det vände så blev varken Rambo eller jag på bra humör. En riktig jävla skitbok som har gjort min lilla stolta pojke helt förvirrad. Jag har kastat boken och hoppas att han kan glömma den. För kommer han att slå bebisen och avsky den så är det fan den här bokens fel.

You Might Also Like

 • Ada
  20 februari, 2017 at 20:50

  Ja fyyy Astrid Lindgrens böcker är hemska!

 • J
  20 februari, 2017 at 21:01

  Eller så är det DITT fel för att du inte kollade igenom boken innan du läste den för ditt barn. Sen att du inte ens slutade läsa när du såg att den var så hemsk..

 • Mari
  20 februari, 2017 at 22:50

  Men så står det ju inte i boken alls, nu ljuger du som vanligt. En bra bok som mina barn tyckt om och handlar om hur Peter blur avundsjuk på sin syster men hur han sedan hjälper till och leker med henne!!

 • Ida
  21 februari, 2017 at 00:10

  Mitt tips är helt klart ”busiga bebben” läs den så kommer han glömma den andra fort! Där kan han dessutom öppna magen o se vad bebisen har för sig där inne???? den gillade mina barn ivf!

 • Carina
  21 februari, 2017 at 07:04

  Hmmm???

 • Tess
  21 februari, 2017 at 07:46

  Håller med! Jag läste den som barn, gillade den då och köpte nu till mina. Var tvungen att hitta på ny text och hoppa över vissa sidor. Slängde den efter det.

 • Anna-mamma till Vincent och Alex
  21 februari, 2017 at 07:52

  Det finns en jättebra bok som heter Snart har vi en baby. Den har jag läst väldigt mycket för min äldsta son när han skulle bli storebror.

 • J
  21 februari, 2017 at 08:14

  Apropå något helt annat: hur är det med din psoriasis?? Jag lider själv av skiten och börjar tröttna på riktigt… behöver goda råd.

 • Annika
  21 februari, 2017 at 09:17

  Jag måste vara en störd jäkel för jag älskade den boken när jag var liten!
  Jag hade i och för sig bara en storebror.. 🙂

 • Kerstin
  21 februari, 2017 at 09:36

  Boken är toppen. Mina barn älskade den. Handlar om att han är avundsjuk på sin lilla syster. Som du skriver står det inte alls i boken. Den finns även på flera förskolor.

 • lillajagigen
  21 februari, 2017 at 10:57

  Katrin är smart hon vet vad indirekt reklam är. Hon älskar denna bok därför fortsatte hon att läsa den för lilleman. Sedan skrev hon ner den så vi skulle bli nyfikna på boken och beställa den. Så gör en sann och smart affärskvinna.:)

 • G-T
  21 februari, 2017 at 12:01

  Finns inte en unge som reagerar lika som en annan – men varför vuxna människor hela tiden insinuerar att allt Katrin gör har en baktanke – det övergår mitt förstånd. Astrid Lindgrens böcker och Katrin, vad skulle de rimligen ha för koppling så att Katrin skulle kunna ”sko sig” på det?

 • Paulina
  21 februari, 2017 at 12:52

  Hur mycket har du gått upp denna graviditet? Vore väldigt tacksam för svar. Mvh

 • Otis
  21 februari, 2017 at 13:10

  Reklam

 • lillajagigen
  21 februari, 2017 at 13:22

  G-T så här fungerar det: Katrin skriver illa om en bok som Astrid Lindgren har skrivit. Astrid är älskad av 90% (kanske fler) av Sveriges befolkning. Sverige är ett PK land där alla ska göra rätt och det rätta är att då köpa den boken för att visa att man minnsan gillar Astrid Lindgrens böcker. Katrin får nu fler följare på sin blogg pga detta inlägg vilket leder till att hon även kan få mer köpare till sina produkter. Katrin är som sagt en ytterst smart affärskvinna.:)

 • G-T
  21 februari, 2017 at 14:04

  Lillajagigen:Jaha säger du det:-)) – men vad får KZ ut av att vi köper Astrids böcker?Och hur får hon fler följare av att vi köper Astrids böcker? 🙂 Måste vara dum i huvudet för jag fattar inte det.Jag gör en helt annan tolkning av det Katrin skriver: Att boken kort och gott inte var bra för att den skrämde Rambo och gjorde honom förvirrad Trots att det var Astrid som skrev den:-)Katrin hade inte väntat sig det tror jag.. Typiskt PK för övrigt att vända på allt det som skrivs så det blir något negativt – bara för att man kan,liksom….

 • lillajagigen
  21 februari, 2017 at 16:55

  G-T jag skriver att Katrin är en SMART affärskvinna. Jag ger henne alltså en KOMPLIMANG.:)

 • Lina
  21 februari, 2017 at 21:14

  JA visst är boken helt sjukt dålig!! Fick den oxå när jag skulle ha barn nr 2, men det går ju verkligen inte att läsa den för sitt barn?! Så jäkla opedagogisk.

 • Lisa
  21 februari, 2017 at 21:18

  Men alltså NEJ NEJ NEJ detta är inte reklam. Det står precis så som K skriver. Läs själva! Ingen normal mamma vill läsa en sån bok till sitt barn som är glad för att få ett syskon.

 • syrran
  22 februari, 2017 at 15:33

  HAHA HA så kul Alva!