Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

@carolinetamm.art som skapat den här otroliga tårtan där ni ser hur hon till och med fångat med min tatuering tar gärna emot beställningar till showers out there så bara att höra av sig! Alex frågade mig just om jag hållit tacktal borde jag ha gjort det? Har jag varit otacksam? Fått så fina presenter, inte bjudit på kalaset utan bara tagit utan att ge tillbaka. Man vet liksom inte riktigt hur man ska bete sig på en shower för det är liksom första gången vi har en sån i vårt kompisgäng. Ingen vet alla garvar mest åt allt. Men gissa om jag ska rodda om någon av de andra får barn igen. To late… jo men kanske tre i alla fall. #shower

You Might Also Like

 • Minna
  19 februari, 2017 at 20:47

  Härlig tårta ????

 • felicia
  20 februari, 2017 at 10:19

  Att ett proffs gjort den där tårtan är otroligt, galet dåligt gjord! Något jag själv skulle kunna slänga ihop och jag är inte mycket att ha gällande bakning. Men rolig idé åtminstone.

 • Martina
  8 mars, 2017 at 22:13

  Häftig tårta. ????