Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Mmmmm jag skar mig i fingret det var otroligt fruktansvärt. Djupt skar jag mig, jag greps av panik, skrek, grät, föll ihop, bad Alex ringa ambulans, barnen började gråta, Alex började pratat om American seals sen blev allt svart. Jag fick ett plåster på fingret tog en alvedon vilade. Sen tröstade jag barnen som var vettskrämda. Alex sa att jag inte var bra på att hantera den här typen av situation. Jag visste det innan. Hoppas jag inte behöver sy. Sen skulle jag på lekland med Rambo men just när vi tagit på oss klädena säger Alex att jag inte ska någonstans. Han tar Rambo och drar. Så nu har jag suttit här i i en timme och undrar lite vad som sker. Ingen svarar eller vet något av de jag känner. Vad ska jag göra? Vad gör man? Sitter här och skrollar instagram ett tag till.. jag behöver köpa en bågfil idag kanske sticker ut och gör det. Hallå alla mina vänner jag går och köper en bågfil nu!!!

You Might Also Like

 • rari
  19 februari, 2017 at 13:03

  Stackars barn!

 • G-T
  19 februari, 2017 at 13:10

  Men du: ge fasicken i att använda bågfilen tills Alex kommer hem…Inte din dag idag:-)Nästa gång det händer skär itu en potatis å håll mot fingret. Jag lovar – slutar blöda direkt.Finns nåt ämne i potatis som är kanonbra , i Indien använder dom potatisskal som omslag o förband på brännskador som kvinnor får när de skållas av sina män för att de inte har tillräcklig hemgift…

 • Bu
  19 februari, 2017 at 13:16

  Jag gjorde likadant med min tumme. Superskarp kniv. Högg rakt in i tummen och blev ett djupt hack. Trodde det omöjligt skulle läka men det finns inte ens ett ärr kvar. Bara att se till att det slutar blöda. Det blir bra..

 • Jenny
  19 februari, 2017 at 15:05

  Ska eran podd bara finnas till Ipad.?
  Jag har andorid och letar som en galning efter podden men går inte att hitta.

 • Susanne
  19 februari, 2017 at 20:24

  Attans, men vilken otroligt vacker bild på dig! Kram och take care.

 • Anki
  20 februari, 2017 at 00:58

  Tycker du måste tänka dig för och inte bli så uppskärrad för ett skärsår! Visst, det är inte kul men du borde tänkt på barnen och inte blivit hysterisk. Vad lär det dom, att man i princip kan dö om man skär sig i fingret? Inte så vuxet och moget agerat av dig precis!