Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Kolla vad jag fick av @themartinmelin som rensar datorn. Ser ni vem det här är? Jag såg på en gång. Men jag ser väl likadan ut. Eller?

You Might Also Like

  • C
    18 februari, 2017 at 17:24

    Supersöt Ringo (väl?)! 🙂 Förresten, kan du inte leta fram lambada-filmen på dig och lägga ut den igen? Den i kombo med din viktresa nedåt skulle inspirera. Please?

  • Smulan
    18 februari, 2017 at 18:08

    Ringo. De är inte lika alls dina småtroll. Lätt att se. En är lik mor och en är lik far. Ringo är mer lik dig. Men tror att Rambo kommer få din näsa. Men ingen har fått dina bruna ögon. Kanske minstingen blir brunögd. Spännande att se. Undra sa flundra vad det blir. Det kommer banne mig inte an på magen vilket kön det blir. Jag har sett likadan ut med alla mina och jag har både flickor och pojkar. 6-9 kilo gick jag upp med alla mina. Benget is my middle name. Inte alltid så jäkla kul det heller. Men jag förstår att det känns överallt och släpa på din fina mage. Jag märkte knappt ingen skillnad när jag var gravid. Kände mig aldrig tung. Nu är lillen snart ute. Kämpa på sista tiden.