Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Kan vi inte äta snaaaaaaart… intressant att lyssna på @sebastianstakset85 på fyran han pratar så fint och jag kan bara tänka mig alla kids han inspirerar det är så jävla grymt men jag är hungrig nu. Äggen har kallnat, smöret är mjukt. Knäcket är prefekt, det ändras inte av tid eller temperatur det är alltid perfekt. Jag är väldigt stolt över mitt knäckebröd @cleaneating.se Om han fortfarande sover? Nä han kubbade ner i tvättstugan så fort han öppnade ögonen. Någon som verkar boa i smyg.. tihi. Säg inte att jag sa nåt. @cleaneating.se #cleaneating #kzcleaneating

You Might Also Like

 • Lollo
  18 februari, 2017 at 17:54

  Nyfiken jag 🙂 Flyttar han in när bebis kommer.
  Får ni plats eller behöver ni större. Småkillarna (och Bingo och Nova) är väl hos dig/er ganska ofta.

 • Linds
  19 februari, 2017 at 01:10

  Herregud åt din müsli idag helt fantastisk god! Du är duktig, du är grym och säkert jävligt trevlig;)
  Kram Linda från Gotland
  Ps tränar föresten 3 dagar i veckan så skönt att tycka det är kul och man ser ju bra ut;) ds