Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Vaknar 07.00 såklart. Man sover inte när man är höggravid. Jag tror ett det är alla hormoner som gör att man vaknar klarvaken tre timmar tidigare än vad man egentligen önskar. Egentligen vill jag väcka min kille och hångla men väljer att smyga ut som en liten katt utan att väcka honom. Kokar mig en kopp te som döpts till "kärlek" och smakar väldigt gott. Köpte det i Skänninge för nåt år sen. Dricker det med honung och lite mjölk i en stor kopp. Beundrar resultatet av bebisens nyrenoverade rum. Tänker att jag snart kommer att fylla den där garderoben med blöjor, wipes, kläder och andra bebisgrejor. Och nu ska jag se på härliga @annsoderlund och @cissiwallin och @hassebronten i nymo. Ha en skön lördag alla! PS. Swishade en slant till @hjalpminmamma ockås.

You Might Also Like