Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Tredje gången jag utmanar den här kroppen och utan en enda bristning på mage, rumpa, tuttar eller andra ställen. Jag tror att det har mycket att göra med att jag smörjer mig med kallpressad kokosolja @cleaneating.se Inga tillsatser bara nyttigt för kroppen och magen att suga åt sig. Lägger en direktlänk i min profil om det här är just den dagen som ni känner för att ändra era vanor till lite hälsosammare, det kan vara det! #cleaneating #kzcleaneatings #v36

You Might Also Like

 • Elisa
  15 februari, 2017 at 13:27

  Två gånger har jag utmanat min kropp och utan en enda bristning på mage, rumpa, tuttar eller andra ställen och jag tror att det har att göra med hormoner och genetik. Alltså jag är ingen hudexpert men vet så mycket som att huden är vårt största organ som är till för att skydda kroppen mot massa olika saker såsom uttorkning, kemikalier osv. För att något ska gå in i huden och avhjälpa bristningar måste dessa ämnen ner på en jäkligt djup nivå i huden eftersom bristningar inte bara finns allra överst i huden. Bristningar finns kvar länge, må blekas med tiden men kanske aldrig försvinner. Vem vill smörja sig med något som tränger in i huden på det viset och går in och mojsar på cellnivå. Jag tycker det låter ytterst obehagligt, hur ekologiskt det än är.

 • DB
  15 februari, 2017 at 14:52

  Gullig liten mage. Jättefin ????????

 • Ullis
  15 februari, 2017 at 15:13

  Jag har fött 3 killar när jag var20, 30, 32… tränat hela tiden med dom alla och inte smörjde jag mig.. gick upp mycket till typ 85…… syns nada på min kropp förutom lite mage, men vad gör d?/

 • Kristin
  15 februari, 2017 at 15:31

  Hej! Jag är gravid med min femma och är 39 år. Fick första när jag var 21 🙂 Det syns inte ngt alls på mig hud (bara använt vanlig bodylotion) förutom åderbråck på mitt högra smalben som kommer att åtgärdas när femman är färdigammad. Skönt för dig att snart vara i mål, jag är ”bara” i vecka 33.

 • annika
  15 februari, 2017 at 17:21

  Det har med hormoner att göra. jag har varit gravid 7 ggr och fått nya och många varje gång, har inte en fläck på magen som är bristningsfri

 • Anna
  15 februari, 2017 at 18:04

  Säger samma, det har inte med smörjning att göra, bara hur kroppen reagerar på hormoner. Jag fick massor av bristningar på höfterna i puberteten trots typisk pojkfigur både före och efter. Fick noll bristningar under graviditeten (andra hormoner!), smörjde mig bara ibland och med vanlig hudlotion.

 • Anna
  15 februari, 2017 at 18:09

  En sak till, jag tycker det är både ovetenskapligt och osmart att använda sig själv som exempel på produkternas effekt. Ok att de hjälper till att gå ner i vikt/hålla vikten. Men andra effekter… Vad händer om din soreasis kommer tillbaka efter graviditeten? Är det Cleaneating som orsakar det då? Om barnet får kolik, är det för att mamman äter Cleaneating? Osv.

 • H
  15 februari, 2017 at 20:17

  5 graviditeter!? 7!? Varför så många barnfabriker här? Har ni inget liv?

 • Kristin
  15 februari, 2017 at 21:59

  Till H: Ha ha jodå, jag jobbar som enhetschef men väntar min femma ändå ????

 • Elisabeth
  16 februari, 2017 at 09:20

  Jag fick fem barn när jag var mellan 18 och 44 år och inte en enda bristning. Magen är lika fin som innan första barnet.
  Ingen bra mat och ingen motion.
  Det är ärftligt och beror på hormoner.