Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Okej nu steppar vi upp. Vagn, säng, skötbord, babynest, amningskudde, skötväska med mycket mera. Vi kör allt på en gång på @babylandsverige såklart. Här finns allt man behöver för en nystart med bebis. Alex i chock över alla grejer man ska ha, paff över namn på sakerna "Aha du menar barnets necessär menar du", inflikade han när jag och Aino grottade i skötväskor. Perfekt! Nu var allt klart. Tack @babylandsverige på Karlbergsvägen underbart proffsigt och bra. Vi ses på torsdag då vi ska prova bärsele. Jag kommer ensam då. Alex har fått tillräckligt att smälta på ett tag. Själv blev jag mest taggad! #babyland #babylandsverige

You Might Also Like

 • LindaStjenström
  14 februari, 2017 at 22:46

  Jag uppmuntrar iof allt bärande men jag vill tipsa dig om att inte köpa Babybjörns bärselar. Som bärare är dessa inte ergonomiska och det kan lätt bli tungt för axlar och bröstrygg. Den är inte heller ergonomisk för barnet då nya rön är att ett barn bör ha ryggen i c-kurva och benen i m-position.

  Men det finns en uppsjö av sköna och inte svindyra selar, både nya och självklart begagnade – Ergobaby, Tula, Lenny Lamb är några av dem! 🙂

 • Jenny
  15 februari, 2017 at 00:08

  Babybjörn med ryggplatta (Miracle) är det som funkat bäst för mig med båda mina barn. Stora tjejen bar jag i långa perioder hela tiden och skippade vagn. Båda har uppskattat den mest och ratat Ergobaby så ergonomisk den än är.

 • Lena
  15 februari, 2017 at 00:49

  3 barn, minsta 10 månader och äldsta snart 8. Under de åren har jag provat 4 bärselar… med ettan provade jag en vanlig babybjörn (original) = usch! tungt för rygg och axlar, manduca (ergonomisk bärsele) = bra för ryggen men knölig med av och på… somliga älskar den och får in snitsen, men vi blev aldrig bästa polare… nästa bärsele Ergobaby = också ergonomisk och mycket lättare att få av och på, var favoriten länge 🙂
  Med trean provade jag babybjörn one som också är ergonomisk, avlastar rygg och axlar bra, otroligt smidig att ta av och på, gjort på några sekunder 🙂 älskar den!! Å grodan sitter också bra, protesterar inte… födde i april så köpte bärsele i mesh, bra beslut med tanke på att det blir varmt under sommaren… 🙂
  Om du vill prova ergobaby tipsar jag om knyt-an i aspudden, väldigt hjälpsamma 🙂
  Finns på nätet också… knyt-an.se
  Sambon säger fortfarande Ergobaby som favorit, jag säger babybjörn one trots att Ergobaby nog är snäppet vassare på att avlasta ryggen pga midje/höftbältet, har inte ångrat köpet av babybjörnen en sekund ändå för den är så smidig = blir använd mycket mera frekvent 🙂
  Kunde inte låta bli att dela med mig av mina egna erfarenheter 🙂 hoppas det hjälper dig något med ditt bärsele-köp 🙂

 • Muli
  15 februari, 2017 at 06:15

  ERGO är bästa selen!
  Man kan bära bebin både på mage, rygg o höft!

 • Sofia
  15 februari, 2017 at 12:59

  Haha alltså Alex verkar så jäkla skön!! Sämre koll än jag som är i tjugoårsåldern, men på ett härligt, ärligt, naivt sätt! Han måste ju gästspela i podden eller bloggen någon gång. Tror att han skulle göra succé ????

 • Therese
  15 februari, 2017 at 14:08

  Ergobaby är super. MEN jag skulle inte köpa innan bebisen är född och visat tendenser på att vilja bli buren. Min etta hatade att bli buren men älskade vagnen, med tvåan precis tvärt om. Tvåan hatade babynestet och har inte sovit i det en enda gång, så det var bortkastade pengar. Så vänta och se vilken liten individ det är som kommer ut!

 • Isabelle
  15 februari, 2017 at 19:57

  Ergobaby!

  Babybjörn är det sämsta jag någonsin provat. Fy!

  Som sagt, Ergobaby is the shit

 • Lovisa
  16 februari, 2017 at 07:32

  Hahah ”barnets necessär”. Älskar det!

 • Akilles
  16 februari, 2017 at 07:48

  Klickade mig bara in här för att säga att du ser ut som en T-rex nu. Jättemage och korta korta armar.
  De där korta armarna ser för roliga ut.