Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Min stora idol. Han är så cool och trygg den här ungen det är helt otroligt. Idag lämnade vi Ringo på kalas lång hemifrån. Alltså Kungsholmen, för mig är det långt. "Hur ska han komma hem sen?", sa jag. "Han tar en taxi såklart, jag känner alla som kör Topcab", sa Bingo. "Ringo, skulle du våga åka taxi hem själv efter kalaset?, undrade jag. "Ehhh jaaaa, jag gjorde det från Tom Js kalas till pappa ju". Lilla killen. Ehhh okej han kör taxi själv numera. Okej. Vad kommer här näst? Lära honom att köra bil. Min pappa lärde mig att köra bil (manuell) när jag var 12. 12 var jag när jag körde själv på vanliga vägar i Spanien minns jag. Pappa kan inte tas in för sånt i efterhand, va? Det vore ju självaste fan i så fall.

You Might Also Like

 • nina
  11 februari, 2017 at 21:01

  Såå coolt. Önskar att min pappa lärt mig att köra bil på vanliga vägar när jag var 12 år. Men det är inte lagligt i Sverige!

 • albina
  11 februari, 2017 at 21:03

  Tur att du inte körde ihjäl någon oskyldig!

 • Cissi
  11 februari, 2017 at 22:53

  Men va f*n…..ni kan väl hämta honom efter kalaset. Han kan vara hur duktig, trygg, cool och go som helst men jag tycker man hämtar hem sitt barn om det är ”långt” hemifrån kollar av läget, säger tack till ”kalasfolket” osv.. men det kanske man inte gör i Stockholm…..vad vet jag….

 • Annika
  11 februari, 2017 at 23:13

  Cissi, jo det gör man och man tar sig tiden att hämta ett barn som är såpass litet.

 • Smulan
  12 februari, 2017 at 01:48

  Ja här handlar det ju inte om att våga faktiskt. Här handlar det faktiskt om att tacka för sig och ta hand om sin unge. Jävla rikemansfasoner. Allt går att köpa för pengar liksom.

 • Bigus Dicus
  12 februari, 2017 at 07:45

  Dom ber väll taxichaffisen tacka för kalaset. Kostar bara 100 kr extra för att bli upplockad vid lägenhetsdörren…

  Vi föräldrar har ju mycket att stå i. Så vi har inte tid att hämta dig….

 • Helena
  12 februari, 2017 at 08:04

  Är det ingen som förstår ironin?

 • nyx
  12 februari, 2017 at 18:40

  Cissi, bara för att du tycker att man ska hämta själv så betyder det inte att alla MÅSTE göra som du tycker. Du har ju ingen aning om hur deras situation ser ut och varför han ska åka taxi. (om Katrin ens är seriös och inte bara jävlas lite)

  Har själv lämnat och hämtat en kompis barn på kalas när föräldern jobbade och inte kunde. Även hämtat på dagis. Ska du klaga på det också? Föräldern kanske skulle ta ledigt för man måste ju tacka den andra föräldern personligen? Skärp dig. Sköt ditt och låt andra göra hur de vill.

 • tveksamt
  13 februari, 2017 at 14:25

  Men Barnet känner ju inte taxichaffisen ?!! Alla taxichaffisar kanske inte är snälla?!! Sedan kan det kanske hända olyckor??