Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

27 dagar kvar. Det är fan ingenting!! Helt otroligt vad det ger mig mycket positiv energi att köra ett pass med @philiplailani. Bakom mig kan ni se the big boss @deltagym Dimman. Men säg inte att jag sa nåt. #deltagym

You Might Also Like

 • Elina
  9 februari, 2017 at 21:17

  Nyfiken på ditt val av kejsarsnitt, för visst blir det planerat snitt? Blev du snittad dom andra gångerna oxå? Väntar mitt andra barn samtidigt som du, och det ligger i säte. Är livrädd för att bli snittad! Hur resonerar du kring ditt val, är det av någon speciell anledning? ????

 • Hanna
  9 februari, 2017 at 21:51

  Vi delar ut 100 stycken gratis varuprover på Fitne örtte.
  Fitne Herbal Weight Loss tea hjälper dig att gå ner i vikt, behålla vikten och ge dig en snygg, hälsosam och slank kropp.
  Din hy blir mycket klarare med en magisk lyster.

  Missa inte denna fantastiska chans.

  Gå in på http://www.fitne.nu och beställ ditt Fitné örtte

 • Snittmamman
  10 februari, 2017 at 02:33

  Elina, varför är du rädd för snitt? Jag är snittad – en smärtfri förlossning kallar jag det. Det stramade och kliade lite i såret efteråt, och det gjorde ont när man skrattade ett tag (man trycker en kudde mot magen då så gör det inte ont). Jag valde full narkos, skulle nog inte palla en ryggmärgsbedövning + att vara vaken. Och jag skulle definitivt inte palla smärtorna vid och efter en vanlig förlossning.
  Katrin brukar aldrig svara här men minns att hon hade en jobbig långdragen förlossning med nr 1 och tror den ändå slutade med snitt. Hon har berättat i bloggen, sök och se om du hittar det.

 • reductil4you
  11 februari, 2017 at 16:08

  Äkta Reductil 20mg till salu. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi. rek. minst 3mån kur för bästa resultat.

  Pris:
  30st 850kr
  50st 1550kr
  100st 2350kr
  200st 4450kr
  300st 6450kr
  Inkluderad frakt

  Vi har även Benzo i olika sorter. Xanor, Stesolid, Stilnoct mm. Bara att fråga efter produkt.

  Vid seriöst intresse hör av er hit [email protected]