Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Den här kokboken är skitbra. Om man på ett lätt sätt, vill ändra hela familjens matvanor och sluta upp och förstöra och bryta ner sina barn med makaroner och annat skit utan näring. Enkla och goda recept. Fiskpanetter, nuggets, tom kah gai, chokladkakor och mycket mer. Från och med nu kommer den alltid att kosta 50 kr i vår webshop @cleaneating.se. Se det som att jag vill bjuda er på en chans till ett sunt liv. Men framför allt era barn. De förtjänar näringsrik mat utan tillsatser och gluten. Det är er uppgift att bygga deras immunförsvar inte göra dem svaga och sjuka med tomma kalorier. Jag tycker det. #kzcleaneating #cleaneating #direktlänkiprofil

You Might Also Like

 • Dddddd
  8 februari, 2017 at 11:22

  Smyyyygreklaaaammmmmm

 • Josefin
  8 februari, 2017 at 11:40

  Den kostar 35kr på Adlibris…

 • G-T
  8 februari, 2017 at 15:19

  En massa D:n det finns många som uppskattar Katrins tänkesätt,t jag tror såhär: mår man verkligen skitbra av det man stoppar i sig – som KZ gör – då vill man frälsa världen med smygreklam. Det är helt ok tycker jag – speciellt på sin egen blogg.Vad ”pillertrillaren” har härinne å göra däremot – det fattar inte jag.

 • Dddddd
  8 februari, 2017 at 17:01

  G-T eftersom du verkar vara lite efter vad gäller markera reklam-hysterin så är det alltså OLAGLIGT att smygreklamera även om hon promotar världens fred-plan och är presidenten herself. Hon måste alltså skriva ”detta är i samarbete med…”

 • Liv
  8 februari, 2017 at 18:15

  G-T – hur vet du att Katrin mår skitbra av allt hon stoppar i sig. Tror du verkligen allt i bloggarna är sant??
  Självklart hade hon promotat bajs också om hon tjänat pengar på det!

 • G-T
  8 februari, 2017 at 18:41

  DDDDD; smygreklamera? Näe…du det är nåt helt annat:du menar smygreklam.Olagligt? Jaha säger du det. på vilket sätt blir det lagligare om det är ”i samarbete med någon annan” det torde väl vara smygreklam i vilket fall, isåfall?
  Liv: jag kan bara ta Katrins egna ord i bloggen på att hon mår så mycket bättre nu, än tidigare.Räcker för mig.
  Tror ni verkligen själva på,att allt ni stoppar i er hela tiden är bra? Ni är bara sura för att Katrin går ner i vikt och tränar hälsosamt och vill dela med sig av hur hon gör, som helt klart överviktig med hälsoproblem så fattar jag, även om jag överhuvudtaget inte följer dieten, eller ens känner Katrin, att det finns andra vägar om man vill må bra och att man blir lyrisk och euforisk om man mår bra av sitt matval. D va d jag försökte säga….
  Sås ser jag på den här promoten. Finns det någon som det undgått hur sjuka vi är i Sverige idag? Vad tror ni det beror på? Det vi stoppar i oss såklart!

 • Reductil4you
  8 februari, 2017 at 20:12

  Äkta Reductil 20mg till salu. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi. rek. minst 3mån kur för bästa resultat.

  Pris:
  30st 850kr
  50st 1550kr
  100st 2350kr
  200st 4450kr
  300st 6450kr
  Inkluderad frakt

  Vi har även Benzo i olika sorter. Xanor, Stesolid, Stilnoct mm. Bara att fråga efter produkt.

  Vid seriöst intresse hör av er hit [email protected]

 • Anna
  8 februari, 2017 at 20:17

  Hjälp kan någon förklara var det smygiga är, fattar ingenting! Kz har grundat och driver ett företag som säljer en bok hon själv har skrivit? ”köp en bok som jag har skrivit, i min webbshop”. På Insta har hon sitt namn och Cleaneating +företagets webbplats i profilen. Sitter inne i butiken omgiven av loggor på bilden… Kan det bli tydligare vem som är avsändaren, är det ngn som kan missa att hon tjänar på att sälja sina egna produkter?

 • G-T
  8 februari, 2017 at 20:35

  G-T Jösses det slog mig plötsligt att DDDDDD menar att hela internet är totalt olagligt – mamma mia folk SÄJER saker och ting!De gör reklam och det är visst olagligt har jag fått veta.
  Kan nån va snälla och förklara för ett pucko som jag som tydligen inte fattat ett smack?
  Vad, specifikt: är olagligt?

 • Anna
  8 februari, 2017 at 20:41

  Vad är för fel med att göra reklam för sin egen bok i sin egen blogg?
  Måste ha brunnit i huvudet på vissa av er ”Katrinhatare”.

 • Dddddd
  8 februari, 2017 at 20:56

  Man måste märka ut reklam, vara tydlig med att DETTA ÄR ETT SAMARBETE och det spelar ingen roll om du äger det du visar upp eller inte! Så JA det är OLAGLIGT G-T usch vad jobbig du är. Drar det så långt att hela nätet e olagligt eller att man inte kan sälja saker på nätet? Det är ju ett helt annat ämne

 • Susanne
  8 februari, 2017 at 22:09

  Katrin, du är så snygg på bokomslaget!

 • G-T
  9 februari, 2017 at 06:25

  Ddddd; Varför skiljer sig KZ blog från andra bloggar och nätet i övrigt?Förstår att du tycker jag e jobbig när du inte kan svara på frågan.

 • Dddddd
  9 februari, 2017 at 08:03

  Jag förstår inte varför du återigen går in på annat ämne. Vadå skiljer sig från andra bloggar? ALLA MÅSTE MÄRKA UT REKLAM, INTE BARA KATRIN! Är du så okunnig så googla lite och sluta svara. Tackoheeeej!

 • Anna
  9 februari, 2017 at 13:28

  Ddddd är du säker på att det är ett samarbete? Katrin kanske gör reklam för sina varor på sin Insta + blogg utan att få ersättning av Cleaneating? Om hon betalar sig själv för att göra reklam så måste hon redovisa det två gånger, en gång som utgift (för Cleaneating) och en gång som inkomst (för privatpersonen Katrin). Låter det som den effektiva Katrin vi känner? Jag tror att Katrin bjussar Cleaneating på gratisreklam och räknar med att vinna på det i långa loppet eftersom hon kan ta ut mer i lön/vinst från företaget om de säljer mer.