Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Inte alls ofta jag får till ett perfekt löskokt ägg. Idag fick jag det. Jag önskar jag kokt fler, två gjorde mig inte alls mätt. Det brukar göra mig mätt men en stor person som jag är nu behöver mer föda för att bli mätt det är hela utmaningen med att banta när man är tjock. Att aldrig äta tills man blir mätt. För då kan man ju tävla med en häst i mängd. Trodde jag skulle föda igår natt. Vaknade många gånger och kände strålningar i analen. När jag berättade för Alex igår att jag sagt det till barnmorskan så undrade han om jag sagt det precis så till henne? Strålningar i analen. Och nu sa jag det till alla er också. Opassande kan man tycka. Men jag hade strålningar i analen och jag skäms inte alls över det. Man kan ha strålningar i alla kroppsdelar och man ska inte diskriminera några kroppsdelar för då blir det lätt att man förvandlas till Trump över sin kropp. Analen får man inte prata om för där kommer bajset ut och det är äckligt. Men att bajset kommer ut är nödvändigt och viktigt. Och något man bör prata mer om. Förstoppning är nämligen det värsta man kan uppleva. Jaha då avslöjade jag det också. Plats nummer två på smärtpallen. Efter värkar vid en förlossning är förstoppning. Jag ska sitta med ekonomin idag det är därför jag hellre skriver här. Finns inget tråkigare än bokföring och siffror. Alex älskar siffror och excel. Jag tror han kommer att göra grafer och diagram över bebisens beteendemönster. "Igår bajsade bebisen sex gånger idag fem mmmm intressant det ska vi föra in i lilla grafen här så ser vi hur den kommer att röra sig de nästkommande dagarna…". Kul ändå att man är olika. Och lär sig av varandra. #perfektaägg #analen #grafer

You Might Also Like

 • Annika
  3 februari, 2017 at 09:32

  Två ägg försvinner ut i intet i min mage. Det är gott, men inte speciellt mättande så jag förstår att du önskat dig flera. (Äter ej lchf dock)

 • Julia
  3 februari, 2017 at 19:17

  ”Att aldrig äta tills man blir mätt” – alltså tycker så synd om din framtida dotter som aldrig tydligen kommer att få äta sig mätt för att hon skall hållas smal som mamma…stackars lilla.

 • Anna
  4 februari, 2017 at 18:09

  Hatar att säga det men du har rätt. Har fått ”bli vän med” min hunger för att kunna gå ner i vikt. Har typ 20 kg kvar att gå ner och när jag insåg det, att det är ok att vara hungrig, började kilona trilla av.
  Visst, så lätt på pappret, men ett matbeteende man pysslat med i många år sitter hårt.
  Nu är min måttstock över hur min viktnedgång går min hunger över dagen.
  Gått ner 6kg på två månader hitintills.

 • äkta reductil
  4 februari, 2017 at 23:14

  Äkta Reductil 20mg till salu. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi. rek. minst 3mån kur för bästa resultat.

  Pris:
  30st 850kr
  50st 1550kr
  100st 2350kr
  200st 4450kr
  300st 6450kr
  Inkluderad frakt

  Vi har även Benzo i olika sorter. Xanor, Stesolid, Stilnoct mm..

  Vid seriöst intresse hör av er hit [email protected]