Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Min mage med Ringo. Den ser exakt likadan ut som den gör nu. @carolinetamm.art mage ser ut som en pojkmage som ni kallar det. Min mage har varit en tjejmage alla tre gånger och ut har det kommit pojkar två gånger. Hur tänker ni att det den här gången skulle komma en flicka? Fattar inte. Det blir en kille till. Nu är jag ganska övertygad faktiskt.

You Might Also Like

 • Marianne
  1 februari, 2017 at 16:13

  Jag hade 3 ”Typiska” Pojkmagar, min första och andra son! Tredje Barnet, alla sa att det var en kille igen, men jag kände mig annorlunda denna gång, så jag hoppades ju givetvis! När Bäbis kom ut sa min man att japp det var en kille igen! men det var en navelsträng mellan benen han såg, det var ju en Tjej!! Jag tror min mage var redan ”gjuten i pojkform” Och Dottern bara anpassade sig efter det! Må gott och Lycka till! All Kärlek till tredje Barnet! Alla Goda Ting Är TRE…

 • Ic
  1 februari, 2017 at 16:42

  Kolla hjärtslagen istället

 • pixie
  1 februari, 2017 at 16:56

  Hur orkar du hålla på. Du VET ju att det blir en tjej!

 • Sofie
  1 februari, 2017 at 17:05

  Tänker att det vore då konstigt att de skulle ligga på ett visst sätt eller att magen skulle ta en speciell form bara pga kön ???????? men alla sa att vår första var en tjej (jag trodde kille) ut kom en tjej, andra graviditeten var tvärtemot i mående och magform och alla sa pojke men ut kom en tjej till, trotts två olika graviditer och olika magar… nu tredje gången är det som en blandning av de två första gångerna så förmodligen triss i tjejer ????????

 • Anna jönsson
  1 februari, 2017 at 17:13

  Jag hoppas att det blir en flicka och att ni döper henne till Bambi ????

 • Pretty Home Blog
  1 februari, 2017 at 17:32

  Så klart kan man inte bedöma om det är en tjej eller killmage. Men dom som roar sig med det har ju 50% chans att gissa rätt! 🙂

 • Liv
  1 februari, 2017 at 17:52

  Anna Jönsson – varför inte Bimbo? 🙂

 • En annan Nina
  1 februari, 2017 at 18:38

  Som sagt tidigare: det blir en liten tjej. Tro mig.

 • J
  1 februari, 2017 at 19:01

  Herregud vilket tjat om kön. Vem bryr sig?!

 • M
  1 februari, 2017 at 19:39

  Liv hahahaha Bimbo jag dör!

 • R
  1 februari, 2017 at 21:32

  Det är en myt om att man kan se det på formen på magen.

 • Anna Nilsson
  1 februari, 2017 at 22:17

  Varför skulle en snopp eller snippa göra utseendet på magen olika?

 • Ellen
  2 februari, 2017 at 08:34

  Nu är det ju spermien som avgör vilket kön det blir inte formen på din mage.

  Eftersom han inte har barn sedan innan vet du ju inte om han ”oftast” gör pojk eller flickbebisar.

  Hade det varit med Bingo hade man ju nästan kunnat tippa på en pojke, men det är din tredje graviditet, då är inte magen lika fast och det är svårare att avgöra då livmodern redan är uttänjd sedan innan.

  Oavsett får du säkert världens gulligaste bebis! 🙂

 • Anna
  2 februari, 2017 at 18:29

  Har du midjan kvar bakifrån är det en pojke. Är du mer rund bakifrån, ingen midja, är det en tjej. Har stämt in på mina 5, 3 pojkar och 2 flickor. Syntes inte att man var gravid bakifrån med pojkarna. Men om man nu vill veta i förväg finns det ju ultraljud, annars bara att vänta och se.

 • Agneta
  2 februari, 2017 at 19:29

  Tre barn har jag. Med de två första var allt precis samma! Hur jag mådde, hur magen såg ut, gick upp lika mkt, hjärtljud lika osv. Ettan var en pojke, tvåan en flicka. Med trean mådde jag sjukt illa länge, det var en pojke!