Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag orkar inte köpa nya kläder mer. Kläder som går rakt ner i papperskorgen om några veckor. Magen får falla ut bäst den vill nu. Jag och @philiplailani skrattar åt min kroppshydda nu alltså.. Jag har en fråga till er. När Alex tar ut sin pappaledighet i vinter tänker vi åka någonstans i typ en månad. Vi har ju då med oss en sjuåring, en fyraåring och en bebis. Vi vill vara på ett ställe där vi kan hyra ett fantastiskt hus på stranden med pool, kock, barnflicka ja jag vet men nu är det så att vi gärna lägger pengar på en sån sak. Var i världen tycker ni att vi ska åka? Vi pratar om Costa Rica, Vietnam, Kambodja, Sydafrika, Australien. Har någon av er någon grym kontakt på ett hus att hyra någonstans kanske? På nätet hittar jag inget som matchar mina höga krav. Främst på inredning jag kan inte hålla på och bo i ett smaklöst inrett hus, jag vill trivas. Jag vill kunna yoga också. Det är viktigt. Och det ska vara ett säkert land. Och inte USA. Sri lanka kanske? Vad säger ni? Bolla med mig. #deltagym

You Might Also Like

 • Emma
  31 januari, 2017 at 19:21

  Bali/ Indonesien?

 • Emma
  31 januari, 2017 at 19:23

  Australien är toppen! Kom precis hem från 3 veckor där, och allt var nice. Bra klimat, fina stränder, supertrevliga människor, god mat, osv. 🙂

 • Ingela
  31 januari, 2017 at 20:35

  Sydafrika verkar toppen.
  Om ni vill ha stora barnen i skolverksamhet så kolla vilka länder som har avtal och godkända av Sverige.

 • Le Patron
  31 januari, 2017 at 21:17

  Jag skulle rekommendera denna:

  https://www.luxuryretreats.com/vacation-rentals/mexico/punta-mita/los-ranchos/casa-aramara-113571

  Väldigt bra läge mitt på stranden och utmärkt service. Mexico var ju inte med på din lista men det här stället är ett av dom bästa åt Västindienhållet till.

 • matilda
  1 februari, 2017 at 00:40

  BYRON BAY! Australien!
  ojojoj ni hade alskat det.

 • Irene
  1 februari, 2017 at 02:27

  Bora bora? Mauritus?

 • Zizo
  1 februari, 2017 at 09:31

  Dubay är nice!

 • Sharay
  1 februari, 2017 at 11:16

  Cape Town! Har tyvärr inga kontakter men det finns olika sidor som hyr ut lyxhus med fantastisk utsikt. Det är inte heller speciellt dyrt att hyra kock, nanny, städerska.

 • ab
  1 februari, 2017 at 11:45

  Fråga bloggarna om en sådan lyxfråga????!!!!

  Herregud du som är kändis, det måste väl vara enklare att fråga alla dina kändiskompisar istället som inte gör annat än reser hela tiden.

  Ett sätt att få upp flertal klick på din blogg???

 • cookei
  1 februari, 2017 at 11:57

  Ta med Bingo så har du en nanny 🙂 Han är grym.

 • thiago
  1 februari, 2017 at 12:07

  Dalat i Vietnam är grymt. Skönt klimat och mycket lyx och väldigt billigt. Det var franskarna som grundade staden så det är massvis med franska influenser i allt från arkitekttur till mat.
  I french quarter
  och dess omgivning finns high end lyxen.
  Nu finns det mycket annat än bara det franska där också. Väldigt bra marknad varje kväll där man kan käka vietnamesiskt för ett fåtal kronor. Naturen runtomkring staden är rätt fin så att hyra moppar och köra runt är en bra idé.

  Häftigaste stället i stan tycker jag dock är ”Crazy House”. Jag kan inte beskriva det något vidare men det bör ses.
  https://www.youtube.com/watch?v=wTrazUnnUyg

  Finns även en linbana med bra utsikt över landskapet i närheten av staden.
  Passa er för det lokala kaffet, riktigt starka saker.
  Trevlig resa.

  Costa Rica är typ så säkert det blir i Central och Sydamerika. skitvänligt folk. Tänk på att ha en bra försäkring då bra vård(ffa privatvård i San José) är relativt dyr. Håll koll på dina grejer, undvik de fattigaste kvarteren och använd sund förnuft så går det bra.

  gör grundlig research innan du åker för att få ut mest av din resa.

 • Fine
  1 februari, 2017 at 15:53

  En månad långt bort i världen hyra lyxhus på stranden med pool, kock, barnflicka…
  Ja, det har du kanske råd med för att du har så svindyra priser på ditt knäckebröd och annat småkrafs till käk. Fattar inte att folk köper, det finns lika bra till mycket lägre pris i butikerna.

 • Tove Leffler
  1 februari, 2017 at 18:34

  Kolla upp Cape Villa Collection i Kapstaden. Vi är här just nu, toppenfint hus. En liten bit från havet men de har hus nära också!

 • Jenny
  1 februari, 2017 at 19:47

  Om det är lyx i överflöd rekommenderar jag varmt Dominikanska republiken. Vi har precis varit där i 3 månader och det ÄR verkligen paradiset på jorden!

 • Jenny
  1 februari, 2017 at 20:56

  Aruba är tveklöst bästa stället!

 • M
  1 februari, 2017 at 21:44

  Om du är i behov av en barnflicka sen när bebisen kommer så hojta till! Jag är 21 år och har gått halva förskollärarutbildningen, jobbar på förskola vid sidan av studierna. Fantastiska referenser från kollegor och tidigare familjer där jag har arbetat.

 • Pernilla
  2 februari, 2017 at 03:15

  Franska Guadeloupe i Västindien.
  Vi har bott på fort royal, bokat med Langley. Svenska kockar, kids club, möjlighet till nanny, behagligt klimat, mycket svenskar på hotellet, fin strand med bra skuggmöjlighet till de små. Inget lyxhus utan hotell dock. Så du får boka dig en svit 🙂
  Lycka till!

 • Lou
  2 februari, 2017 at 10:16

  Cape town är totalt meningslöst – finns inget att göra där. Det går inte att bada i havet det är svinkallt. Värre än Sverige. Och inga aktiviteter för barn.
  I

 • Martin
  2 februari, 2017 at 10:37

  Testa att åka ”hem” till Kraków och Polonia Hotell! Billigt som fan, inga problem med varken barnflickor, pojkflickor eller svart städhjälp.
  Med er planerade budget kan ni förhoppningsvis stanna minst 5 år istället för 1 månad i en bungalow på Sri Lanka. Bonus: Ni slipper internet oxå så vi är nog många som skulle kunna tänka oss att helt enkelt sponsra ert boende! 😉

 • Pauline
  2 februari, 2017 at 13:26

  Bali! Prata med din bloggande kollega Vanja Wikström – de har hyrt ett flådigt hus med personal mm. Tips tips! Vi ska göra samma sak med våra barn nästa vinter.

  Förra vintern hyrde vi oerhört fina hus på Yucatan, Mexiko. En liten lugn strand som heter Chuburna, ingen service dock utan helt självhushåll.

 • M
  2 februari, 2017 at 18:57

  Kolla pa http://www.villabekul.com
  Bali

 • Nina
  3 februari, 2017 at 11:20

  Bali eller Lombok