Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Vissa människor tar och vissa ger. De här underbara @kokotosanna @malingramer och foto @danielparis ger så otroligt mycket. Kände mig minst tio kilo lättare efter den här lunchen så jävla befriande med positiv energi! Och hörni det här med pojk och flickmage? Vi är beräknade samma dag. Malin har en pojke i magen. Kommer det ut en pojke ur min så kanske man kan släppa det där begreppet, va? @pontusgroup @pocket #pocketbypontus

You Might Also Like

 • Julia
  31 januari, 2017 at 18:29

  Malin har en pojkmage = spetsig och pekar uppåt. Din ligger lägre ner = flickmage. Kan du bara medge att du kommer att få en liten tjej som vi alla vet att du så längtar efter…

 • Sabina
  31 januari, 2017 at 22:01

  Jag har en pojke och en flicka… magen såg likadan ut båda gångerna.

 • Gittelitt
  5 februari, 2017 at 17:20

  Jag hade en bred mage och hade gått upp 12 kilo när min son föddes. Jag hade en mindre bred mage och gick upp 8 kg när min dotter föddes. Du har ju inte gått upp lika mycket den här gången, så då tror jag att du får en flicka 😉