Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Spelat in relationspodden hela förmiddagen. Svårt för mig att sitta längre stunder så jag står ibland. Har väldigt mycket sammandragningar och när det är som värst sliter jag upp tröjan och håller händerna över magen som att jag ska kunna kommunicera med bebin och bara be den sluta kura ihop sig och krampa så jävligt. För det är oskönt. Det är så oskönt. Fan de sista veckorna är tradiga. Men relationspodden blir kul. #relationspodden20 #relationspodden.com

You Might Also Like

 • Emilia
  31 januari, 2017 at 12:19

  Säker på att det inte är förvärkar?! Sammandragningar ska inte göra ont. Om jag var du skulle jag åka in och kolla så inte bebis är på väg ut för tidigt!! Ta hand om dig. Älskar er podd btw!

 • G-T
  31 januari, 2017 at 12:28

  Åhhh trams fullt normalt att bebis börjar göra sig påmind .hen ska ju snart ut. Däremot om det börjar göra ONT det e en annan sak.Men jag uppfattar det inte som om det gör ont – det är bara SÅ ruskigt obekvämt. Enda som hjälper är att djupandas: det är en liten vilde du har i magen – jag lovar dig:-)))))))Vänta du bara hehe snart är hon här……

 • syrran
  31 januari, 2017 at 13:53

  Du får väl be dem att plocka ut henne tidigare
  Du skall ju göra kejsarsnitt!

 • ofelia
  31 januari, 2017 at 15:18

  Omg sikken dålig pic. Du ser helt förstörd ut!