Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Verkligen inte ofta som jag fullkomligt faller pladask för en ny artist men hur bra är inte den här fröken jag bara undrar? Sen jag såg henne på PR Guld så jag har jag inte lyssnat på något annat. Håller ni med mig? Sätter en direktlänk i min profil till hennes senaste singel. Lyssna. Det är så skönt och befriande. Hääärligt. #missli @missliofficial

You Might Also Like

 • Han
  30 januari, 2017 at 20:14

  Hon är grym.

 • anna
  30 januari, 2017 at 22:26

  Hon är riktigt
  bra men knappast ny, har lyssnat på henne i ca 9-10 år nu. Hon har ju gjort låtar med Winnerbäck bland annat.

 • Sofia
  30 januari, 2017 at 23:04

  Hej!
  Jag har en fråga till dig, jag har diabetes typ 1 och har haft det sen jag va 6 år (28 år idag) läst en del om hur bra det kan vara för diabetiker att ändra kosten till lchf. Har du någon erfarenhet av detta?
  Tacksam för svar.

 • amandas
  31 januari, 2017 at 06:29

  Har du noll koll,Miss Li har man ju hört i 10 år, varit med i så mycket bättre o med Winnerbäck m.m. Men det är ju som med Dali tavlan som hängt sedan 1967 men som du upplyser dina läsare om att nu finns den på moderna…