Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Va hemskt jag just såg på instagram. Kan det verkligen stämma att det är så här i Sverige? Ja men klart att vi hjälper till med en slant. Eller?

You Might Also Like

 • J
  28 januari, 2017 at 21:34

  Klart det händer, men någon måste betala. Skattepengarna är inte oändliga. Läkarna ger dock inte upp innan de provat allt rimligt. Liv ställs mot liv, är ett värt mer än tio med billigare behandling?

 • G-T
  28 januari, 2017 at 21:45

  Min erfarenhet är att det händer hela tiden varje dag. Har själv en funktionshindrad dotter som valts bort – man tror inte att det händer i Sverige – men det hör det. Tyvärr. Fick betala själv för att få vård. hur sjukt är int, det? Men hjälper det att ge pengar någonstans? Jag tror tyvärr inte det. Däremot så måste man ständigt prata om det här, påverka politiker och tjänstemän sä att de blir medvetna om nedrustningen och så måste vi väl bestämma oss för om vi ska ha en vård värd namnet – eller inte.
  Alla har ju inte råd med privat vård.

 • Sofia
  28 januari, 2017 at 21:47

  Levande föda och vetegräsjuicepulver hjälper mot cancerceller.

 • Elisa
  28 januari, 2017 at 23:30

  Hmm. Det är väl möjligt att man väljer att avsluta behandling om önskad effekt ej uppnås, om förbättring inte ses? Jag jobbar som sjuksköterska och har för mig det brukar vara så.

 • jon
  29 januari, 2017 at 00:43

  Tyskarna är långt framme inom andra områden också, som t.ex. Menierès sjukdom. Jänkarna skickar sina idrottsmän till Tyskland som fixar knän och axlar med stamceller utan operation. Duktiga lirare där.

 • Lina
  29 januari, 2017 at 08:47

  Sverige idag.. Detta s k ”i-land”… Som halkar allt längre efter, utvecklingsmässigt och ekonomiskt

 • Johanna
  29 januari, 2017 at 09:26

  Kanske är det så att cancern spritt sig trots cytostatika eller att hon nu blivit för dålig för att få mer. Läkarna bedömer ju patienternas pigghet om de är uppe ur sängen eller ligger o sover väldigt mycket och är dåliga. I de fall där patienter är i för dåligt skick bedömer man ofta att det inte går att behandla med cytostatik för patienten blir troligast ännu sämre av cytosstatika behandlingen. Patienten och Familjen måste ju ha fått någon anledning till varför mer cytostatika inte ska ges?

 • Marie
  29 januari, 2017 at 10:26

  Det händer. Har en bekant som läkarna skickade hem. Du kommer att vara död inom ett år. Vi kan inte göra mer. Hon åkte till Tyskland för några behandlingar. Hon lever fortfarande efter 2,5 år. Tyskarna kunde inte bota henne men ge henne mer tid med sina barn. Nu får hon palliativ vård i Sverige.

 • doktorn
  29 januari, 2017 at 11:42

  Ja Svensk sjukvård är värdelös, som inte kan bota cancer! Hmm

 • Tess
  29 januari, 2017 at 11:57

  Sofia att säga att man kan äta sig igenom cancer är verkligen ett hån mot alla barn och vuxna som dör i cancer varje dag.

 • Hur dum kan man vara?!
  29 januari, 2017 at 13:17

  Att äta levande föda för att bota cancer är lika verkningsfullt som homeopati, att be till Gud eller annat nonsens.

 • reductil4you
  29 januari, 2017 at 16:26

  Äkta Reductil 20mg till salu. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi…

  Pris:
  30st 850kr
  60st 1550kr
  100st 2350kr
  Inkluderad frakt

  Vi har även Benzo i olika sorter. Xanor, Stesolid, Stilnoct mm. Bara att fråga efter produkt.

  Vid seriöst intresse hör av er hit [email protected]

 • Julia
  29 januari, 2017 at 16:59

  Vilken tur att man bor i Finland…

 • Mats falq
  29 januari, 2017 at 23:19

  Svenskarna har valt.
  Vi tog emot invandrare i stora mängder och har fått minska på sjukvården.
  Nånstans får man prioritera.

 • G-T
  30 januari, 2017 at 10:24

  Mats falq: Dåligt av dig att sätta två grupper som inte har ett dugg med varandra att göra mot varandra; skulle som drabbad av vårdens nedskärningar, aldrig ens överväga att tänka så.
  Tur att vi är olika du och jag..

 • Ann Elisabeth
  31 januari, 2017 at 10:28

  Hur dum kan man vara? Ja du det är frågan? Att förgifta sig med kemoterapi så alla organ i kroppen tar skada och ofta slutar fungera och där chansen till överlevnad efter 5 år är minimal, istället för att läka kroppen med rätt näring. Ja, du hur dum kan människan egentligen bli? Våra kroppar är självläkande och vi kan inte förgifta oss friska. @Tess hur kan det vara ett hån att upplysa om att levande föda botar cancer? Majoriteten av alla barn och vuxna som dör i cancer gör det ju knappast från att äta raw food utan mer troligt av kemoterapi, strålbehandling etc.

 • anna
  31 januari, 2017 at 15:01

  Ja du @Ann Elisabeth hur dum kan man vara? Tror du att de som dör i cancer idag dör för att de fått kemoterapi???? Våra kroppar är självläkande? Är du på riktig? Konstigt att folk dör av cancer idag då men det är bara för att de ”lurats” att förgifta sig med kemoterapi då? Ja hur dum får man vara?

 • Ann Elisabeth
  31 januari, 2017 at 16:07

  Mmm.. Det är ju faktiskt så att människan är självläkande. Kroppen vill inget annat än att bli frisk men när vi förgör den med cellgifter då blir det liksom uppförsbacke förstår du Anna. Ges kroppen rätt miljö och näring så läker den. Finns många människor som ”svälter” ut cancerceller via rätt kost. Inte bara med hjälp av raw food utan även med fasta och ketogeniska dieter. För mig handlar det om individens rätt att göra sitt egna val och förstå att vad den här personen säger till mig behöver inte vara sant. Att välja hur man vill göra när doktorn ger dödsdomen att du tex har högst 3 månader kvar att leva. Jag skulle aldrig acceptera ett sådant besked. Finns ingen människa som kan säga hur lång tid som är kvar, speciellt inte när dem saknar all kunskap om hur man faktiskt läker kroppen utan att förgifta varenda cell och skada människor så fruktansvärt i onödan. Har personligen tagit del av hundratals vittnesmål där människor har botat sig själva med hjälp av rätt kost och information. Deras röster väger liksom lite tyngre än din om vi säger så. Dessa människor har bevisat att det går utmärkt att bli cancerfria utan cellgifter. Man kan möta alla dessa cancer överlevare på YouTube och diverse forum och ta del av deras berättelser som inte handlar om mirakel utan sunt förnuft.

 • Elisbath
  23 februari, 2017 at 19:50

  Det kanske är så att läkarna i Sverige arbetar efter kunskap som är vetenskapligt bevisat och inte efter sådant som hittas på yotube och andra forum Ann Elisabeth?!!! För att du ska bli trovärdig krävs det nog lite bättre källor va?!