Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jo men jag kämpar på. Tur att man kör på ett gym @deltagym där alla ser olika ut så det inte blir sån uppståndelse när man kör tungt trots kaggen. Och med bästa tränaren @philiplailani som har online träning också. Så alla kan få ta en del av hans effektiva träning. Kolla in hans online upplägg @philiplailani.

You Might Also Like

 • Lunsan
  26 januari, 2017 at 23:01

  Du e härligt gravid o tränar på, det är bra. Gjorde jag med tills dom kom ut. Jag har 3…… cyklade tills magen blev så stor att det inte gick mera. Hade aldrig problem med någon av graviditeterna. Stark i magen o ut For dom med magkraft… kämpa på!

 • Josefin
  27 januari, 2017 at 11:03

  Otroligt va duktig du är som tränar och håller igång, det har du garanterat igen mångdubbelt sen när fina lillskrutt kommer ut. Mest fascinerande kan jag tycka är att din navel fortfarande pekar sig så djupt inåt vad det ser ut som. Alla jag känner inkl mig själv fick otäck läskig pluppnavel betydligt tidigare i våra graviditeter. Vad ville jag skriva med detta? Ingen aning men en reflektion bara.

  STORT stort grattis till ytterligare ett stundande mirakel! Lyllost dig som snart får sniffa den ljuvligaste av dofter nämligen ens egna barns fontanell 🙂

 • J
  27 januari, 2017 at 19:28

  Sniffa fontanell!?

 • Reductil4you
  28 januari, 2017 at 20:58

  Äkta Reductil 20mg till salu. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi…

  Pris:
  30st 850kr
  60st 1550kr
  100st 2350kr
  Inkluderad frakt

  Vi har även Benzo i olika sorter. Xanor, Stesolid, Stilnoct mm. Bara att fråga efter produkt.

  Vid seriöst intresse hör av er hit [email protected]