Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Tänk att det fortfarande finns en marknad för folk som får blodsockerfall. Fattar folk verkligen ingenting? Är det så svårt att sluta äta socker och kolhydrater? Är det så svårt verkligen? Är det så svårt att hålla ett jämnt blodsocker? Jag fattar inte att de mest solklara saker kan vara så svåra för vissa. Ge dig en ärlig chans och prova @cleaneating.se produkter i två veckor. Du kommer inte ha några blodsockerfall efter det jag lovar. Jesus. #kzcleaneating #cleaneating

You Might Also Like

 • Elisa
  26 januari, 2017 at 15:20

  En icke-diabetiker får inte blodsockerfall. Det vi icke-diabetiker kan känna av är förändringar när blodsockret sjunker från en nivå till en annan, och det är inget fall. Vi kan reagera på att blodsockret sjunker från en skyhög nivå till en lite mindre skyhög nivå och denna förändring triggar oss till att trycka i oss mer socker. Så dumt funkar systemet.
  Den nivå jag ligger på nu är bestämd av vad jag ätit tidigare idag. Känner jag mig sötsugen (vilket jag inte gör) inser jag att jag ätit för mkt kolhydrater och för lite fett. Det kan inte avhjälpas med socker NU på ett bra sätt eftersom det ger samma jäkla känsla om nån timme.

 • Dri
  26 januari, 2017 at 16:57

  Ja om dina produkter hade vanlig svensson-lön-pris hade vi alla gärna ätit dina produkter. Men det håller inte att köpa ett paket ”pasta” för priset av 6 onyttiga pastapaket. Lätt att uppmana när man själv äger företaget och kan knapra nyttigheter utan gränser????????

 • Irene
  26 januari, 2017 at 17:13

  Gud trodde det var ambulansen. ja skitsvårt på ren svenska.

 • J
  26 januari, 2017 at 18:16

  Du verkar verkligen vara extremt oempatisk och hemsk. Som att du älskar dig själv och bara dina egna åsikter och erfarenheter räknas.

 • Maria
  26 januari, 2017 at 19:04

  Dri ; det finns ju andra billigare alternativ. Bönpasta från andra märken exempelvis. Eller bara käka en sallad istället för kolhydrater

 • Esmeralda
  26 januari, 2017 at 22:23

  Jag fattar inte varför förtäckt reklam för eget företag kan vara så svår att missa. För en del. Fattar verkligen inte. Jezus.

 • Dri
  26 januari, 2017 at 22:25

  Maria jag syftar på hennes uppmaning till just cleaneating-produkter

 • Marie
  27 januari, 2017 at 08:55

  Eller så kör man mammafitness ????! Det ger inga blodsockerfall och fantastiskt resultat!

 • Annika
  27 januari, 2017 at 09:09

  Det är jävligt svårt att avstå något man älskar att rycka i sig. Att dra ner och minska, absolut, men att aldrig ta en godis eller trycka en skål pasta är fan inte kul.
  Kan väl inte vara så svårt att förstå för en normalbegåvad människa?
  Och ja, det är väldigt dyrt att köpa en limpa för 80 kr som är räcker i tre dagar.

 • Maria
  27 januari, 2017 at 10:18

  Jag är en sådan som visst känner av när blodsockret sjunker för snabbt. Och på mig har det inte bara med vad jag äter att göra. För som på så många andra påverkar hur min kropp mår, infektioner, stress eller liknande påverkar. Och jag är en sådan som mår otroligt dåligt av det, kan ligga och skaka. ÄVEN NÄR JAG ÄTER KOLHYDRATFATTIGT. Så, för en del är det så. Ingen diet passar alla.

 • Flax
  27 januari, 2017 at 15:43

  Kolhydrater är inte dåligt för kroppen. Snabba kolhydrater = mindre bra. Men det finns fullt med bra! De bryts ner till glukos vilket är den bästa näringen för hjärnan.

  Som sagt, det finns som alla vet bra och mindre bra kolhydrater. Kött däremot, är något ni borde fundera på. Borde vad de gör för nytta/skada för kroppen och planeten.