Otroligt hur vi kan ha muslin på kampanj över hela helgen. Jag börjar misstänka att det är tjejerna på kontoret som vill välkomna Linda med en rivstart när hon kommer tillbaka efter tre veckors semester på måndag. Om det är så så tycker jag att det är väldigt kul! För någon annan anledning finns inte att sänka priset på den här guldblandningen. Som tydligen är omöjlig att göra hemma själv. "Det är omöjligt att få till den så som ni får", säger kunderna. @lchfklubben #hemligtrecept #brajobbat!
Åsa
4 augusti, 2013 at 10:30Du verkar så förvånad varje gång det är extrapris i DIN shop. Är det inte du själv som bestämmer sånt? Det är väl du som har koll på ekonomi och lönsamheten. Eller låter du tjejerna leka som de vill i affären och dra igång egna kampanjer?
Muslin kanske inte är en sån storsäljare endå, om ni måste sälja ut för halva priset.
Catrin
4 augusti, 2013 at 11:02Bästföre datum??
Kattis
4 augusti, 2013 at 12:13Imorgon typ 😛
anus
4 augusti, 2013 at 12:58Fattar inte hur du kan vara tillsammans med någon som väljer att festa på världens mest wt-ort med 16-20åringar.
Räcker det inte att han bjuder dem till sin fotostudio för att få se lite naket. Har han ens en vän i sin egen ålder?
Pinsamt, sjukt, bedrövligt
Kristina
4 augusti, 2013 at 13:20Är inte paranötterna lite väl stora?
(Brazilian för de som kallar dem det)
Gillar att hacka ner nötterna lite mer;))
Lisa Hermansson
4 augusti, 2013 at 13:22JAG, JAG, JAG gör en en omtalad LCHF-musli. Så j-a märkvärdigt är det inte!!!! Ditt skryt gör mig illamående.
Lisa Hermansson
4 augusti, 2013 at 13:26Blev lite omskakad av ditt skryt, att jag glömde skriva att MIN hemlagade LHCF-MUSLI är omtalad GOD!
Nillan
4 augusti, 2013 at 16:38Recept?
Kristina
4 augusti, 2013 at 16:441 dl hasselnötter
1 dl cocos-chips
1 dl valnötter/paranötter/pekannöttee
1 tsk vaniljpulver
1 msk kanel
1/4 dl sukrin
2 msk olja(kokos kanske)
Hacka nötter och blanda allt, sprid ut på plåt och in i ca 30-40 minuter i 150 grader.
Voila, en knäckig och otroligt god müsli;)
Kristina
4 augusti, 2013 at 16:46Smakalternativ; lakritspulver, kakao, pepparkakskrydda
Cissi
4 augusti, 2013 at 16:46Tar också, mer än gärna, ditt recept. Tack!
Cissi
4 augusti, 2013 at 16:47Tackar, låter spännande.
Nillan
4 augusti, 2013 at 16:47Åh tackar så jättemycket 🙂
Kristina
4 augusti, 2013 at 16:50Trodde du menade som Katrins, såg inte att det var Hermanssons du ville ha;)
Kristina
4 augusti, 2013 at 17:18+ 1 dl pumpakärnor;)
Glömde det
Diana
4 augusti, 2013 at 18:18Jag vet inte om någon annan tycker att Katrins müsli ser bränd ut. Det är kanske därför den säljs för halva priset, att den är vidbränd?
Annika
4 augusti, 2013 at 18:24Någon som vet vad Katrin heter på instagram?
Egonen
4 augusti, 2013 at 20:00Hon heter sitt för- och efternamn där
Hasse J
4 augusti, 2013 at 22:06Festa? Din nick säger mer än tusen ord – har du problem så får du lösa deom först innan du börjar med andras.
Hasse J
4 augusti, 2013 at 22:10har du skrivit ur omslaget till Katrins vara? Det du skriver (framförallt olja – kanske) visar att din musli är tort som snuss och väldig överkryddad. Och om den är SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ Omtalad god så börja tillverka själ … kunder borde du få direkt med tanke på din skryt.
Sven
4 augusti, 2013 at 22:22Ej svensk va?
Annika
5 augusti, 2013 at 00:25Svensk? det är bara invandrare som tänker med kuken
Kristina
5 augusti, 2013 at 09:26Har aldrig sagt ngt om omtalad!
Är krispig med fett från nötterna så på vilket sätt skulle den vara torr?
Kjerstin
5 augusti, 2013 at 09:37Hasse J, du vet tydligen inte vad müsli är. Man äter ju den tillsammans med yoghurt, fil. Müsli ska inte drypa av vätska utan den ska vara torr.
j
5 augusti, 2013 at 10:51boktips till Katrin:http://www.bokus.com/bok/9789153437017/yogamat/
Hasse J
5 augusti, 2013 at 11:18ock???
Det räcker att du är det – med dina förutfattade meningar skulle jag inte ens erkäna det… så typiskt svensk – lägga sig i alt.
Hasse J
5 augusti, 2013 at 11:24Kristina – dina musli må vara god och omtalad men med produkter du gör den av utan någon fet blir det bara en torr massa inget annat, visa kryddor måsta ha olja för att släpa aromen och tillföra det goda dom har med sig annars blir dom bara rostade utan den fina smaken. Tyvärr ibland behövs det ytterst lite för att förbättra smaken. Men är du nöjd så fortsätt med det, ingen har skildighet att köpa färdiga produkter, det som stör mig mest är att patetiska kommentarer direkt riktade mot Katrin – inte för att folk har rätt utan att de skriver skit bara för att det är katrins. Det krylar av skit å marknade av sk. LCHF produkter men det är andras saker så dom är o… ogillar stark sådan resonämang.
Kjerstin
5 augusti, 2013 at 11:35Kan du inte läsa Hasse J eller Hassan som du kanske heter. Receptet på Kristinas müsli innehåller olja.
Carrie
5 augusti, 2013 at 12:23Hahaha men vad är det med dig Hasse? Läs receptet innan du hetsar iväg. Ett helt vanligt supergott muslirecept har hon delat med sig. Problem?
Anonym
5 augusti, 2013 at 15:04Jag tror Hasse J är Katrins pappa.
Han är en äldre man som har vissa problem med stavning och grammatik, men inte så pass att han skulle vara nyinvandrad och så försvarar han Katrin blint utan reservationer.
Eller en morbror eller dylikt.
Men visst jag kan ha fel..
Ellen
5 augusti, 2013 at 16:09Men herregud, ta hennes inlägg med en nypa salt!
… Och ni som inte kan det borde inte läsa bloggen. Dessutom är det vidrigt hur ni börjar kommentera någons stavning, och spekulera i huruvida denne är invandrare eller ej. Skäms på er tantjävlar!
Diana
5 augusti, 2013 at 17:36Har också tänkt tanken att Hasse J är Katrins pappa…
Klös
5 augusti, 2013 at 20:30Tyst med dig själv din lilla rumpnisse
Camilla
5 augusti, 2013 at 22:02Jag säljer reductil sibutramin 15mg. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1750kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]
Viccan
7 augusti, 2013 at 15:48Åh vad gott det ser ut!!