Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

God morgon! V33 och jag hade planerat för hjälp med dagislämningar, hämtningar, aktiviteter allt! Jag hade fått för mig att det skulle vara jobbigare att vara gravid som 40-taggare men det är ingen skillnad alls. Kan vara bra för er att veta. Man kan gott vänta. Under en väldigt trevlig lunch @restaurantriche med ljuvliga @jessica_wahlgren knäppte hon en bild på mig och fan jag ser ju minst sagt kul ut! #v33

You Might Also Like

 • Ellen
  24 januari, 2017 at 11:36

  Härligt!

  Är i samma situation, känner mig pigg och stark!
  Äter visserligen bara vegetariskt och inga mjölkprodukter och tror det hjälper mig.

  Har valt att skippa K-vitaminsprutan på BB, och Vaccinationer även denna gång, är du insatt ngt i det Katrin?

 • Julia
  24 januari, 2017 at 11:51

  Vah? För bara någon vecka sedan sa du att du mådde så dåligt så du inte klarade av en endaste dag mera som gravid…du ville bara kasta dig på marken och gråta. Hur kommer det sig att dessa tankar ändras hela tiden?Mår du alltså bra eller mår du dåligt??

 • Mia Johansson
  24 januari, 2017 at 13:26

  Ellen! Så egoistiskt och okunnigt! En mardrömsförälder…

 • H
  24 januari, 2017 at 13:27

  @Ellen – skippa vaccinationer!? Du tror ’gud’ räddar alla barn också!?

 • Marie
  24 januari, 2017 at 13:46

  Sjukvården borde ta ett större ansvar för barn och låta vaccinationer vara obligatoriskt. Om dessa sjukdomar får spridning skulle det leda till samhällsfara.

  Du borde söka mer kunskap Ellen innan du tar beslut om att utsätta ditt barn för fara.

 • Ann Elisabeth
  24 januari, 2017 at 15:26

  Bra Ellen! En vettig människa ibland de hjärntvättade. Inger hopp. Tummen upp. Alltid lika blåsta som kommenterar om att vi som väljer att inte vaccinera är de som borde söka mera kunskap. Har skrapat all info som finns inom ämnet de senaste 10 åren och finns inte en människa som skulle få mig att skada mina barn med vaccin någonsin mer. Stå på dig. De vill tysta dig och ta ifrån dig din rätt som vårdnadshavare. Dessa människor är genomvidriga och bör ignoreras samtidigt som vi sprider information om dagens vaccin, skador, dödsfall och avbefolkningsagendan som pågår för fullt. 47 000 paralyserade i Indien av poliovaccinet. Kolla upp Bill och Melinda Gates och hur de vill MINSKA befolkningen genom vaccinationer.

 • Ellen
  24 januari, 2017 at 15:46

  Jag känner mig trygg i mitt beslut angående Vaccinationer. 🙂
  Jag har också läst väldigt mycket om hur tungmetallerna, bland annat, påverkar en nyfödd kropp och hur vaccinationssprutorna förändrsts senaste 30 åren.

  Tycker det är fruktansvärt hur lättköpta allmänheten är när det kommer främst till vaccinationer.

  Och att man lever i tron att det är ngt bra för att sjukvården i sverige säger det. Man
  Folk vaccinerar sina barn för att de är rädda för sjukdomar men inser inte vad skiten man sprutar in gör indet långa loppet, det om ngt är barnmisshandel.

  Vissa av de vaccin vi ger de små har de dragit in i USA och med mitt första barn sa vår barnläkare i New York att vissa var helt vansinnigt att ge till en liten som inte utvecklat ett naturligt imunförsvar.

 • Ellen
  24 januari, 2017 at 15:50

  H , absolut inte. 🙂

  Däremot vet jag vad de tungmetaller ett barn får i sig med vaccinen gör när det lägger sig i hjärnbarken.

  Du kanske tycker det är vettigt att ge ett friskt barn en injektion med tubgmetaller och onödiga ämnen som aldrig går ur kroppen i förebyggande syfte,
  Det får stå för dig.
  Jag försöker äta rätt under graviditeten, ge mitt barn bra mat när det är
  Fött aldrig jag sprutar in gift.

 • Stina
  24 januari, 2017 at 17:09

  Nä,det förstås. Forskare och läkare rekommenderar ju olika vaccinationer för att de tycker det är kul! Herregud så underlig inställning. Hur känns det om ens barn blir dövt pga att det fick mässling och var ovaccinerat.? Detta hände rel många barn innan man började vaccinera mot mässling.
  Har ni vaccinationsmotståndare också slutat med fluortandkräm? Tycker det verkar i linje med era åsikter.
  .

 • Marie
  24 januari, 2017 at 17:58

  Som sagt.
  Vi forskare, läkare och sjukvårdspersonal driver falsk marknadsföring och drillar allmänheten till barnmisshandel och osanning..?
  47000 personer är paralyserade (inget signifikant symtom för biverkan) efter poliovaccin i Indien. Hur många fall har ni lyckats identifierat i Sverige de senaste 30 åren?

  Lågbegåvat och genant. Tur att ni är få.

 • Ann Elisabeth
  25 januari, 2017 at 16:15

  Lmao ???? ???? Vi är många. Och rätt starka också. Du menar alltså att du sitter och förlöjligar vad som hänt dessa 47 000 marie? Marie I växeln? Hallå…. Vilket konstigt beteende att inte på något sätt försöka ursäkta det fruktansvärda som hänt dessa 47 000 ’människor /”barn som drabbats av vaccinets biverkningar. Men , att slänga sig med termer som ”forskare” ”läkare ”” SJUKVÅRDSPERSONAL” är ju verkligen dagens tecken på begåvning. Vakna människor 2017, köper ju liksom det rakt av.. Så där ba! #plantann77 #plantan77 ???? ???? ???? #marieiväxeln #halåååååå #idiots #brainwashed #society #socialengineering, #lol #funny #lmao #haha #nwo #vaccines

 • Ann Elisabeth
  25 januari, 2017 at 16:36

  And yep, slutade med fluor tandkrämen 1998… Ser att den står starkt i Maries badrumsskåp…. Släng ut den!! #detkommerhjälpa #thatfluoridestare #idiots #brainwashed

 • H
  25 januari, 2017 at 18:06

  @Ann E – 47000 är ingenting om man jämför med minskningen av sjukdomar tack vare vaccin. Hoppas inte dina barn behöver drabbas innan du inser vilken ego förälder du är.

 • Reductil4you
  25 januari, 2017 at 22:28

  Äkta Reductil 20mg till salu. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi…

  Pris:
  30st 850kr
  60st 1550kr
  100st 2350kr
  Inkluderad frakt

  Vi har även Benzo i olika sorter. Xanor, Stesolid, Stilnoct mm. Bara att fråga efter produkt.

  Vid seriöst intresse hör av er hit [email protected]

 • Lenal
  25 januari, 2017 at 23:25

  Detta med vaccinationer är en svår fråga. Det är väldigt konstigt att man måste vaccinera mot röda hund, mässling och påssjuka samtidigt. Kunde man välja att ta bort rödahundsvaccinet som är ett levande vaccin , så skulle jag aldrig tveka. Min dotter fick reumatism (juvenil idiopatisk artrit) efter vaccinationen. Läkarna var väldigt öppna med att det berodde på vaccinet mot röda hund. Reumatismen fanns latent i kroppen och vaccinet gjorde att sjukdomen blommade ut. Jag har även i mitt arbete med multihandikappade elever stött på barn som efter vaccineringen hamnat i koma och sedan blivit multihandikappade. Ett barn på 5000 dör av rödahundsvaccinet, många skadas men de flesta klarar av vaccineringen och har sedan ett bra försvar mot dessa sjukdomar. Tyvärr vet man inte för än efteråt vilken kategori ens barn hamnar i.