Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Vi har två cravings här hemma. Skagenröra och granatäpple. Så ikväll gjorde Alex skagen med majo och pepparrot ingen créme fraiche, och jag gjorde fruktsallad med granatäpple. Det är ett jävla pyssel att pilla ut kärnorna men när jobbet är gjort och köket är städat så är det värt mödan. Det är så ljuvligt och som magi för halsbränna. Skagenröran äter vi så klart på en toast på proteinbrödet @cleaneating.se. En otrolig middag. Nu fortsätter vi med Shooter.

You Might Also Like

 • Susanne
  22 januari, 2017 at 21:46

  Tips! ICA har frysta granatäppelkärnor. Enkel och gott!

 • Jimmie
  22 januari, 2017 at 21:49

  Tips* dela granatäpplet i två delar, sen tar du en bunke med vatten.. sen klämmer du ut stjärnorna under vattenytan i bunken. Sen silar du ut stjärnorna.. sjukt smidigt och skvättfritt;)

 • Camilla
  22 januari, 2017 at 21:50

  Jag älskar oxå granatäpplen och måste ju tipsa om ett överlägset sätt att få ur kärnorna. Dela äpplet längs med med kniv. Ta ena halvan och håll ”plutten” uppåt och delade halvan nedåt i kupad hand( gärna över en bunke i diskhon så stänker det mindre) banka sedan med en träslev ganska hårt och många ggr så ramlar kärnorna ur. Hur bra som helst!! Googla så finns det videos som visar 🙂

 • Ewa
  23 januari, 2017 at 13:53

  Hej Katrin
  Det finns frysta granat äpplen kärnor
  jätte smidigt.

 • Reductil4you
  24 januari, 2017 at 00:07

  Äkta Reductil 20mg till salu. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi…

  Pris:
  30st 850kr
  60st 1550kr
  100st 2350kr
  Inkluderad frakt

  Vi har även Benzo i olika sorter. Xanor, Stesolid, Stilnoct mm. Bara att fråga efter produkt.

  Vid seriöst intresse hör av er hit [email protected]

 • Lotta
  24 januari, 2017 at 11:24

  Klyv granatäpplet stoppa ned i en tjockare plastpåse tillslut den..håll äpplet med kärnorna mot handflatan, banka med träslev tills kärnorna släppt. Allt skvätt sker i påsen istället för på köksluckorna. Bara att hälla ut kärnorna.