Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Det är så mycket jag saknar när jag ser den här bilden. Solen, landet, formen, maten, grillen, badet, huset, barnen. Och i år har vi en liten gullig bebis som ligger STILLA och gurglar på en filt som killarna kan passa och mata och leka med. Åh det kommer att bli bästa sommaren! Jag undrar om det finns någon som kan hjälpa mig. Jag ska lägga tak på huset och jag ska byta ut fönster ser ni bakom mig? Punschverandan är viktigaste. Och övergången där läcker det in när det spöregnar. Så: var hittar jag bra och prisvärda plåt/aluminiumtak som passar för skärgårdsmiljö. Och svåraste: var hittar jag fönster? Tack! [email protected]

You Might Also Like

 • Ellinkr
  22 januari, 2017 at 10:11

  Jag vill köpa fönstrena på punchverandan om du ska byta ut dom! / Ellinor Falun

 • Ingela
  22 januari, 2017 at 12:52

  En plåtslagare som måttbeställer och lägger är bästa investeringen, de har mycket att välja på. Kronfönster har egen tillverkning och gör precis som ni vill ha dom, själv beställde jag från Elitfönster och är mycket nöjd.

 • Ingela
  22 januari, 2017 at 12:59

  …glömde jag valde rå aluminium, plåtslagaren tog från Norge, helt underhållsfri vilket var prio ett då vi bor vid sjön. Dyrare; ja men inget flagnade och blir bara snyggare och snyggare.

 • funny
  22 januari, 2017 at 14:01

  Jag jag jag. Har du köpt ut Bingo?

 • amandas
  22 januari, 2017 at 16:08

  Du känner väl egna hantverkare sen tidigare, du hade ju ett gäng billiga polacker tidigare som du skröt om, fattar ej varför du verkar så ensam i alla dina frågor o problem!

 • jenny
  22 januari, 2017 at 19:34

  bästa är att rådfråga en snickare, dom kan komma med en offert. på så sett blir allt enkelt och smidigt och du behöver inte bekymra dig för något. mvh jenny 🙂

 • Sofie
  23 januari, 2017 at 08:49

  Westcoast Windows säger jag bara till fönster! Tillverkar efter dina mått, dina färger och är i princip underhållsfria, de är i aluminium/trä och deras servicekillar är kanon!
  Vet att de helikopter levererat till ett hus på en ö utanför Göteborg då transporten var klurig.
  Westcoastwindows.se

 • Andrea
  23 januari, 2017 at 16:05

  Wixer.nu
  De har stort utbud!

 • Lundqvist
  23 januari, 2017 at 16:07

  Grönborgsbygg!
  Klart dom bästa som finns!!