Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag sitter och funderar. På lite allt möjligt. Får man ha extensions under ett kejsarsnitt, fransarna måste de tas bort? Finns det en lokal med kombinerat kontor och lager att hyra på Gärdet? Jag behöver få tag på ett kontor på Gärdet är det någon som vet något? Måste ha industrihiss det är det viktiga. Annars spelar läget mindre roll. Mejla mig om ni vet: [email protected] tack nu ska jag laga middag. Kokt torsk. Och broccoli.

You Might Also Like

  • Ulrica
    19 januari, 2017 at 19:58

    Hej!
    Klart att du får ha extensions och fransar under ett ksnitt! Den enda som du inte kommer få ha är nagellack men annars får man vara hur snygg som helst ::))
    Själv har jag gjort tre snitt & det har gått hur bra som helst! Upp snabbt & gå mycket även om det gör jävulskt ont:)