Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Ja men den är skitkul. Året är 2010 och jag fattade inte hur tjock jag blivit. Visst jag var gravid men hade inte alls gått långt utan jag åt som ett monster. Jag minns att en barnmorska sa till mig att "Nu är du gravid, då ska du äta precis det du känner för. Inte tänka på kalorier utan ät när du är hungrig eller sugen bara!". Det här alltså resultatet av frosseri. 35 kilo gick jag upp. Orsaken till att @bingorimer filmade mig när vi var på St Barts var för att jag absolut inte förstått hur stor jag blivit så fort. När jag såg den här filmen kunde jag inte sluta skratta på flera dygn. Jag minns det som igår. Sju år sen. Man kan inte frossa i skitmat och inte röra på sig. Ingen kan det. Inte jag inte du.

You Might Also Like

 • Smulan
  18 januari, 2017 at 11:10

  Nej man ska inte frossa i skitmat. Man ska äta med måtta och röra sig lagom. Det finns en medelväg Katrin och så förbaskat fet är inte den här röven. Om vi skulle bry oss lite mer om varann och lite mindre om hur vi ser ut så skulle världen bli mycket bättre. Dieter och nymodigheter är dumheter. Skrota söta drycker och godis och rör på sig en timme om dan sen kan man äta vad fasiken man vill. För miljön och hälsan så väljer man miljövänlig mat. Jag har aldrig tänkt på vad jag stoppar i mig mer än att det inte ska vara tillsatser och skit. Då försvinner allt man inte ska stoppa i munnen. Jag har aldrig varit fet ens när jag var gravid. Gick upp ca sex kilo med alla mina. Ja, jag vet alla är olika. Men jag menar bara att det finns två läger. Antingen så äter folk så förbannat fel så de är amerikafeta och dör på vägen till pizzerian eller så äter folk ingenting och svindyrt och dör på vägen till gymmet och dem ser man i alla medier. Det finns inga belägg för att man lever längre om man tränar sig galen och svälter sig smal. Det måste finnas en medelväg. Det farligaste i vår tid tror jag är all stress. Den i kombination med att vi blir ensammare och ensammare. Men en sådan här bild som skulle på något sätt vara ett avskräckande exempel på hur man blir om man inte äter dyr lchf. Det säger mer om användaren än om gemene man. Folk är inte så dumma som du tror.

 • Diana
  18 januari, 2017 at 11:32

  HAHA rolig bild.
  Men dumt av en BM att säga så. Man ska väl ändå tänka på vad man äter, det är inte hälsosamt att bara vräka i sig socker/kolhydrater och fett till höger och vänster. Det kan ju resultera i diabetes istället så det var onödigt sagt som fan.
  Jag gick också upp 35 kg, jag är väldigt kort och det resulterade i att jag nästan vägde 100 KG !!! Låg på 90-någonting, nu är jag nere på 66 men ska ner till 55. Har en lång resa kvar att kämpa med. Men livet är till för att kämpas och ha sig. 😀

 • Nina
  18 januari, 2017 at 13:03

  Kollade på Instagram.
  Vilken underbar självironi du har. Leendet när du vänder dig om på slutet..haha.

 • P
  18 januari, 2017 at 19:03

  Eller också var det där helt enkelt ett par såna där ”stor-rumpa-trosa som du visade upp?? 🙂
  Och ni alla som tror på allt som KZ skriver, gör inte det!

 • pixie
  18 januari, 2017 at 20:02

  Det är klart det är fake!
  Som så mycket annat med henne!
  Hon tror hon är rolig!