Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag vet inte alls vad det beror på, kanske min ålder, men jag har aldrig varit så taggad att komma i form som jag är nu. Kan bero på min föreläsning som gör mig så peppad att träna och det faktum att den här lilla älsklingen står i sin kartong och suktar mig. Visst borde man kunna jogga lite lätt när bebisen är en si så där tre månade med den här? Man måste väl inte vänta till den är sex månader, va? Jag längtar i alla fall ihjäl mig efter att preppa den här med nån mysig insats och motionera! Funderar på att satsa på tjejmilen. Som mitt första lopp. Under 50 i september är det att pusha det eller? Känns rimligt för mig. @thule @babylandsverige #thule #babyland

You Might Also Like

 • jozzan
  16 januari, 2017 at 21:30

  Besatt?!

 • Anna
  16 januari, 2017 at 21:47

  Woho! Nu är jag taggad och inspirerad. Klickat hem bröd. Och nougatcreme. Måste ha bröd. Tack för peppig blogg! D enda svåra är vinet..utekvällar…bu. Hur gör du med det när du ska nå dina mål?

 • Von Gimmelvimm
  17 januari, 2017 at 11:18

  Hysteriskt med tankar p johgning å med en stackars liten bebis i vagnen.

 • Tess
  17 januari, 2017 at 11:30

  Konstig kommentar von G. Det är ingen skillnad att jogga eller att gå med en bebis i vagn, tvärt om gillar de flesta bebisar att skumpa. Däremot tycker jag de ska kunna sitta innan man börjar. Men för bebisen är det ingen fara!

 • mia
  17 januari, 2017 at 11:47

  Läs lite på BakingBabies blogg om träning efter graviditet. Står massor bra där. Jag hade nog väntat lite med joggingen – pga bäckenbotten. Var rädd om den. Jag har bara fött ett barn, men fick ändå jobba en hel del med bäckenbotten innan den var ok för löpning, hopp och tyngre styrketräning.

 • Lunsan
  17 januari, 2017 at 14:02

  Varför dån hets på dina kg…
  ditt barn behöver äta upp sig
  Dina kg kommer att rinna av dig ändå.
  Hellre promenera tills kropp o själ
  Åter jobbar ihop, Gud vad det ska stressas i dagens läge . Ta det lugnt männniska…… låt kroppen vila i sin graviditet, låt kroppen återhämta sig i lugn o ro.. och vagnen som säkert är en hipp sak , hinner du nog springa med ändå…

 • Tilda
  17 januari, 2017 at 17:05

  Tycker det borde gå att jogga vid 3 månader med den där vagnen för du lär inte börja så långt.

  Å andra sidan, personligen lämnar jag hellre bebis hemma då 30 min och springer själv. Är djupt imponerade över alla som tycker det är ok att springa och putta en vagn framför sig.

  Milen under 50 i september beror nog mest på 2 saker, om du är nere i normal springvikt tills dess samt om fogarna håller (mer fart, mer ont i fogarna om man har problem med dessa)

  Bäckenbotten känner du ju om den håller, jag sprang när min trea var 3 månader och det var inga problem.

  Men fogarna, bråka inte med fogarna, gör de ont så jogga lugnare eller vänta lite för det är inte alls kul att få segdragna problem där. Man vill ju kunna springa som vanligt relativt fort ändå.

 • Sara
  17 januari, 2017 at 18:14

  Snälla nån. Normala gravida kvinnor fokuserar på o längtar efter barnet, inte någon ”mysig” insatt o att komma i form. Din värdegrund är allt annat än sund! Vilket jäkla ego tänk!

 • Kajsa
  17 januari, 2017 at 19:56

  Unoterbart att jogga med bebis????
  Har samma vagn och är supernöjd, använder bara den! Finns liggdel att köpa till som fungerade bra????

 • Hellokittymorsa
  18 januari, 2017 at 08:49

  Perfekt för babyn att få röra sej ute med dej och spring för glatta livet …du är ju vältränad redan nu..

  Kör hårt håller på dej bruttan

 • Anna
  18 januari, 2017 at 15:52

  Klart du skall jogga. Titta på fantastiska ultralöperskan Kajsa Berg som vann VM-silver på 100km innan tvillingarna ens var ett år gamla.

 • M
  18 januari, 2017 at 16:43

  Skilde dig för att sexlusten försvann? För att självförtroendet försvann pga osminkat, otränad och ofestad? Det kallar inte jag självförtroende. Att älska sig själv o med sin man och kunna skita i yta. Det är självförtroende. För mig. Ja, läste gammal tidningsintervju just.