Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

När jag håller på med den här presentationen blir jag så obeskrivligt peppad att börja träna och äta "rätt" på allvar. Att se kilona rasa på vågen är en av de härligaste känslorna jag vet! Att motivera andra till att komma i form är en annan. Lagade just acai bowl till lunch. Har så svårt att förstå varför caféer envisas med att mixa bärpureen med banan och inte avokado. Varför sätta i sig en sockerbomb och skjuta sitt blodsocker i höjden det är ju inte alls vad man vill göra? Då är det ju jättesvårt att komma i form. Om man håller på så. Jag åt min acai med @cleaneating.se müsli. Jag blev proppmätt. Och det var ljuvligt gott. Sött helt utan socker. #cleaneating #kzcleaneating

You Might Also Like

 • Roza Y
  16 januari, 2017 at 19:49

  Tack Katrin, ska kolla upp receptet på hemsidan, muslin ska köpas också!

 • Alexandra
  16 januari, 2017 at 20:39

  Hej hej.
  Jag är nu inne på vecka 3 med lchf och har en fråga. När börjar man vanligtvis se skillnad? Jag har ev. fått lite mindre daller på magen men jag är inte säker på om jag ser det eller bara inbillar mig.
  Vet att saker tar tid men lite resultat skulle vara kul.
  Mvh Alexandra

 • P
  16 januari, 2017 at 23:05

  Alexandra Vad säger vågen?

 • Alexandra
  17 januari, 2017 at 08:26

  P. Jag ska väga mig nästa vecka, kommer göra det 1 gång/ månad för att inte skapa någon hets.

 • Li
  23 januari, 2017 at 19:16

  Det har ju visat sig att acai absolut inte är så nyttigt. man blir snarare fet och sinnesslö. googla!