Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

På torsdagar kör Ringo taekwondo på extreme training och då hämtar mormor honom. Sen går de till henne och äter pannkakor och övar på puttar. Rambo tycker att det är orättvist han vill också gå på taekwondo och vara med mormor. Idag är Alex borta på jobb så då ber jag Ringo att han ska sova med mig. Tycker inte om att sova själv när jag är gravid. "Mamma, vill du att jag sover med dig?", frågar Ringo. "Då gör jag det". Han offrar sig. Är egentligen inte så sugen. Han trivs bättre i sin djungelsäng. Men jag behöver de där små andetagen att somna till när jag vaknar på natten av gravidsymptom. Annars somnar jag aldrig om. Är han där sover jag är det inte märkligt? Den lilla människan ger mig ett sånt lugn.

You Might Also Like

  • Annika
    13 januari, 2017 at 09:14

    Han verkar så fin, Ringo.

  • Petra
    15 januari, 2017 at 20:34

    Det är det bästa som finns! Att ligga och lyssna på andetagen och nappljud. Varma små goa kroppar som knör för närheten. Älskar det ! Man får ta tillvara på tiden för rätt var som det är så är de stora…