Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Det är så gulligt med treåringar. Rösten är så gullig, ordvalet är så gulligt, mimiken är så gullig. Det gulligaste på Rambo är hans långa tå. Det är det enda han har från mig. Den långa tån. Den är så gullig på hans lilla fot. Jag sitter i soffan och smörjer in Rambo. Med Alfons fuktkräm lite här och där. På vissa ställen smörjer jag med dermalex där det känns som lite torra utslag. Jag behandlar honom som en liten prins. Han ligger och kollar youtube. Bryr sig inte alls om mitt smörjande. Det är mitt jobb att smörja honom och se till att han inte får utslag som kliar eller svider. Det är mitt jobb att se till att han är perfekt. Jag gör ett väldigt bra jobb.

You Might Also Like

 • j
  13 januari, 2017 at 18:12

  Javisst är det så, dom bara förväntar sig att mamma ska göra si eller så, bara å ”offra” sig, smörja, massera..
  En dag kommer man att sakna den tiden, när de blir tonåringar och man knappt får en kram ens, så passa på nu!

 • Sartre
  17 januari, 2017 at 11:21

  Lite fthe Donaldinspirerat snack. I ’ m good, i m best, good genes hehe..,