Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Kolla mina barn är tillbaka! Jag är så lycklig för det. De är så gulliga. Ger mig så mycket kärlek. Och glädje. Igår frågade jag Rambo om han var blöjfri på natten nu. "Ja", sa han och gav mig en allvarlig blick. "Nej", sa Ringo och skakade på huvudet. "Han har sovit med blöja i Jämtland." Men jag valde att lita på den lilla. Han måste få känna att man lyssnar på honom också. 05.37 kom Rambo in till mig. "Mamma, jag måste kissa", sa han. Så kissade vi tillsammans på toaletten och jag lovade att vi ska fira med tårta på Junibacken idag. Jag är så stolt. Fällde en tår eftersom jag är gravid också.

You Might Also Like

  • Sanna
    9 januari, 2017 at 19:54

    Det är kärlek det ! Otroligt fin killduo , kommer säkert blir en fin trio snart och självklart de bästa storebrorsorna!