Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Det är tufft nu. Inte så kul alls. Jag önskar verkligen att bebisen kunde komma ut nu. Det räcker med det här. Jag har till och med lite panik. Tur att jag har en kille som inser att det inte är helt lätt det här. Som sitter i soffan med mig kväll efter kväll och ser på "the fall" och håller handen på magen. Hade nog gråtit om han hängde på krogen nu eller inte tog min situation på allvar. Jag känner mig ganska uppgiven med den här tyngden och den vilda bebin som aldrig sover i min kropp. Det är inte så kul att vara gravid. Jag måste få tycka det utan att ni rasar. Å herregud åtta veckor kvar.

You Might Also Like

 • minna
  7 januari, 2017 at 02:41

  För en dag sedan skrev du ”jag mår otroligt bra”
  Synd att det inte höll i sig!

 • Isabelle
  7 januari, 2017 at 07:15

  Kom in till min Nya blogg på Nouw vettja och Komentera och Likea —>>> http://nouw.com/isobellon

 • Isabelle
  7 januari, 2017 at 07:19

  Minna hon säger ju så för att få mycket komentarer 🙂 hhehe av haters…

 • Li
  7 januari, 2017 at 09:31

  Känner med dig! Men om det är en vild bebis så kanske det är en tjej trots allt. haha.

 • Hanna
  7 januari, 2017 at 10:41

  Oj, blir det så där när man skaffar barn vid 40…hjälp.

 • Smulan
  7 januari, 2017 at 11:15

  Förstår om det frestar på din kropp. Du är ju van att vara liten och nätt. Funderar på om det kunde hjälpa med ett foglossningsbälte eller stödgördel. Även om du inte har foglossning så kan det ju kanske vara ett skönt hjälpmedel som avlastar tyngden? Prova det är ju ganska många veckor kvar. Kolla in sportsmart.se.

 • Leila
  7 januari, 2017 at 11:15

  Stackarn! Jag har gått igenom det 9 gånger och vet hur tufft det är men 6 av mina barn är för tidigt födda!

 • Therese
  7 januari, 2017 at 12:44

  Usch ja! Födde nyligen med snitt v 42+0. Sista två veckorna kändes längre än hela graviditeten, så du kan ju glädjas över att iaf inte kommer gå över tiden ☺️.

 • Wurgler
  7 januari, 2017 at 13:21

  Heja heja Heja, One day at a time

 • cocko
  7 januari, 2017 at 14:04

  Kan de inte plocka ut henne tidigare. Du är för gammal!

 • denise
  7 januari, 2017 at 15:59

  Kan du inte ha en frågestund :)?

 • Ina
  7 januari, 2017 at 17:01

  Såna kommentarer här är…. ”Vid 40 års ålder…”, ”du är för gammal”…. Osv. Man drar fan en djup suck! OM hon varit för gammal hade inte naturen sett till att hon blev gravid, hade ni inte biologi i skolan? Om ni gick i den…. Så grymt trött på kvinnors elakhet mo andra kvinnor. Man får ursäkta er med att ni måste vara väldigt unga.

 • tora
  7 januari, 2017 at 17:40

  Det är synd om barn med gamla föräldra!

 • Nina
  7 januari, 2017 at 20:47

  Att vara gravid är öken, och det får man tycka/ säga. Att vissa tycker att vara gravid är ljuvligt fattar jag inte.. haha!
  Jag kräktes dagligen fr v 6-40 🙁

  8 v går fort Katrin!

 • majsan
  7 januari, 2017 at 22:58

  Jag led de sista 6 månaderna i svår smärta. Lider med dig. Graviditet kan vara fruktansvärt.

 • E
  8 januari, 2017 at 03:36

  Lycka till! Är inte avis. 😉

  http://TheInviteClub.com/?ref=55315

 • Anna
  8 januari, 2017 at 03:37

  Jag har inte barn för att jag är livrädd för graviditet och förlossning. Jag tycker att ni som går igenom det är riktiga jävla hjältar!! Kram

 • Majsan
  8 januari, 2017 at 12:54

  Anna,
  jag var också rädd för grav/förlossning men det finns bra stöd att få.
  Om du vill ha barn men upplever dig hindrad av rädslor, ta kontakt med en barnmorska o sök stöd.
  Att genomgå grav/förlossning var för mig värt det. Trots värk under graviditet. Jag ångrar mig inte för en sekund och man tar sig igenom en graviditet. Kroppen sköter det åt en.
  Pga av min förlossningsrädsla beviljades jag kejsarsnitt.

 • Erika
  9 januari, 2017 at 07:31

  Det är skitjobbigt sista tiden! Använd komoressionstrumpor och träna så mkt du orkar. Med din back up hemma så har du snart din underbara bebis i famnen! Du är en stark person som klarar allt! All värme och omtanke till dig! Syster Erika

 • Heléna
  9 januari, 2017 at 23:18

  Molly var aldrig stilla i magen, nu är hon 3 år och fortfarande aldrig stilla och sover som en kratta 🙁 hon är mitt 5e barn och totalt annorlunda än dom andra i humör och sätt, pust..!

 • Åsa
  11 januari, 2017 at 20:53

  Svar till Tora.. snarare synd om barn som får puckon till föräldrar! Nu mår du bra va? Du fick dagens dos av uppmärksamhet. Synd att du inte fick det tidigare av dina unga föräldrar;)