Okategoriserade

Vad har ni för pattar egentligen?

Jo! Igår kväll när jag plöjde kommentarer på min blogg noterade jag även att det är flera som skriver att man får hängpattar i den BH/topp som jag så varmt rekommenderar. Jag kan inte förstå hur det är möjligt, vad har ni för pattar egentligen? Är de jättetunga? Fyllda med vad och helt oelastiska och oformbara? Jag fick hem mina paket med tre i M och tre i L igår och trots att jag nu har DD i bröstkupa så var det M som var bäst för mig. Eller heter det kanske D+? Eller E möjligtvis… Det jag försöker säga är att min D-kupa är för liten så jag har nästa storlek efter det men jag har inte köpt någon ny BH och jag tänker inte göra det för jag tänker använda den här AHA-BH:n tills jag börjar med amning-BH. Ursäkta jag måste lägga in en parentes här ”Jag är helt besatt av Homeland – NI MÅSTE SE DEN!!”. I alla fall. Jag bad Bingo ta en bild på mig i BH:n som jag fick hem igår. Det är storlek M jag har på mig alltså.

Så om ni vill göra er själva en tjänst så investerar ni i världens skönaste BH som ni har till dunderpris i några dagar till – HÄR!
Katrins Snapshots

Skönaste BH:n för stora bröst också! @katrinz.se

You Might Also Like

 • anonym
  1 augusti, 2013 at 13:15

  Är du utsatt för hot? Man kan ju undra, så som du håller på bara för att sälja denna bh:n. Mig passar den inte, då den inte håller uppe min stora byst. Men jag har kanske någon anatomisk defekt på mina bröst.
  Men grattis till alla er som den passar.

 • Daisy
  1 augusti, 2013 at 13:19

  Om du har DD-kupa på bilden så är det bh:n som har fel storlek. Dina bröst är ju inte speciellt stora ens nu.
  Det är inte bara en person som säger att bh:n är värdelös för större bröst. Jag tror mer på dem än på dig faktiskt. Du gör reklam för Bh:n bara för att du får provision inget annat…
  Kan du inte rekommendera något som är BRA nångång??

 • Julie
  1 augusti, 2013 at 13:36

  Katrin, du har små bröst-det är därför bh fungerar för dig. Ja-DD är liten i min värld, eftersom jag är ofta ett G eller H. Jag vet att denna bh skulle inte fungera för mig.

  Du är tydligt betalt pengar för att främja denna bh så kraftigt. Men det är inte etiskt att tigga människor att skiljas från sina pengar, när man vet att det verkligen inte passar damerna med stora bröst.

 • Elli
  1 augusti, 2013 at 13:44

  Är i v. 35 nu och jag har också sportbh, att ha en vanlig bh har verkligen inte varit något alternativ då brösten växt sjukt fort under min graviditet och jag får bara snyggare och snyggare form på brösten av den också! Så ja, dom är det ultimata valet under graviditeten! 😀

 • Elli
  1 augusti, 2013 at 13:45

  Och måste tillägga att jag har inte små bröst heller 😉

 • anonym
  1 augusti, 2013 at 13:50

  Det är tydligt att det är fel på mina pattar, som du säger.
  Passar inte om man har stor byst. Men du har ju alltid rätt. Du verkar desperat. Pengar.

 • anonym
  1 augusti, 2013 at 13:53

  Men alla är inte gravida

 • Sandra
  1 augusti, 2013 at 14:00

  90% av Sveriges kvinnor har fel på sina bröst. Katrin har ju aldrig fel, eller hur? 😉

 • Paulina
  1 augusti, 2013 at 14:01

  Du har väl myggbett till bröst i vanliga fall då förstås.

 • Tess
  1 augusti, 2013 at 14:48

  En fråga som jag tror många frågar dig. Men jag är en av dem i alla fall. Jag har gjort en GBP utan resultat, jag kan inte äta en massa fett men vill gå ner i vikt. finns det LCHF light el vad rekomenerr du? jag är helt off och vill bara gå ner.

 • beundrarinna
  1 augusti, 2013 at 14:51

  Men snälls Katrin,fattar du inte att det finns sååå MÅNGA som enbart är avundsjuka på Dig??

 • Emma
  1 augusti, 2013 at 14:57

  Jag tycker att du är väldigt, väldigt vacker Katrin! Och extra vacker när du är gravid 🙂 Kan inte du ha frågestund och svara på frågor i videoklipp som du gjort förr? Det är så kul att lyssna på dina svar!

 • Cattis
  1 augusti, 2013 at 15:24

  Du kan väl intevjämnstölla graviditetsbyst med vanliga bröst?? För det andra så förstår jag inte var din byststorek sitter någonstans för de ser inte speciellt stora ut.

 • Cattis
  1 augusti, 2013 at 15:25

  Inte jämställa*

 • Cattis
  1 augusti, 2013 at 15:27

  Utan resultat?

 • Emma
  1 augusti, 2013 at 15:29

  Jag har stl 70g och väger 55 kg. Brösten har alltid varit ett problem för mig då de är tunga och fula. Jag köpte ett sådant här paket och tänkte tänk om det funkar, vilka bra vardags bh det blir då. Vad blev resultatet, inget stöd alls och funkar inte på så stora bröst. Det funkar på de som har mindre och i mina ögon har du inte stora bröst fast jag förstår att de är stora för dig.

 • Mohammed
  1 augusti, 2013 at 15:41

  Du är så jävla äcklig

 • Gunilla
  1 augusti, 2013 at 15:41

  Efter tre barn, som jag ammade helt i ca 7 månader, så hängde tuttarna ner sig en våning för varje barn. Har provat olika storlekar på denna BH, och det funkar bara inte. Bysten är för tung och materialet orkar inte hålla tittarna på plats, det skumpar fritt och hänger ner alla tre våningarna. Synd, för det hade varit praktiskt att ha en BH som man bara kunde krypa i enkelt och lätt.

 • Isabelle S
  1 augusti, 2013 at 15:42

  Då äter du väldigt fel. Får du ingen rådgivning efter en operation? Ät sådant som är näringsrikt, logiskt tänkande och nyttig mat. Du behöver inte följa någon bokstavsdiet.

 • Josefine
  1 augusti, 2013 at 16:01

  Jag har normalstorlek 65J
  Men de behåarna måste man specialbeställa och kostar ca 700kr. Jag är helt såld på Lindex Core, jag får köpa 85F och sy in där bak men de är verkligen hur bekväma som helst. Mina bröst är väldigt tunga och behöver bra med stöd, breda band överallt. Jag är normalviktig och tycker det är synd att det bara finns ”tjockis-bhar” i stora storlekar. Jag är då långt i från fet men fick enorma bröst ändå. Jag vill inte ens veta hur stora tuttarna kommer bli när mjölken börjar komma. Är i vecka 16 nu. Kommer garanterat inte hitta amningsbh som passar, alla är ju pyttesmå. Hua, ni småtuttade har det allt bra ibland 😀

 • Louise Pettersson
  1 augusti, 2013 at 16:38

  Eftersom alla är så duktiga på att kommentera negativt ang bloggerskor utseende, och jag tänker även på fläskfian som påpekat i kommentarerna om hur Katrin car klädd hos tandläkaren mm. Då skulle de väl vara roligt för alla läsare att kunna få sin bild publicerad här på bloggen. Så kunde alla 190 000 läsare kommenterat på dessa bilderna? Inte kul?! Ni alla som är så kaxiga och förmodligen så jävla snygga eftersom ni kan kommentera andra utseende utan att tänka er för. Kom igen nu och visa hur man SKA se ut!!!!

 • Hasse J
  1 augusti, 2013 at 16:59

  tyvärr – du är äckligare!

 • Hasse J
  1 augusti, 2013 at 17:01

  Bra sagt! Fegisar skriker alltid högst som en vis rekompensation för sina egna misslyckanden på olika plan. En intelligent person går aldrig till angrep på detta sätt men tyvärr så inte de kommer fram.

 • Hasse J
  1 augusti, 2013 at 17:04

  Väldigt vacker bild…
  Skit i ogynsamma typer, folk har suddat bort sina egna gränser för det som är ok att skriva eller säga samtidigt skriker de högt när någon klämmer på deras egna tån. Samhället håller på att förfalla – ju mer vi kan,vet och har möjlighter till desto råare blir individer. Hämska tankar men tyvärr så ser det ut.

 • anonym
  1 augusti, 2013 at 17:08

  Vad fläskfian sa var att hon inte tyckte om Katrins klädstil, men annars verkade trevlig.
  Klickade in på hennes blogg. och hon är varken fet eller ful. Man undrar vad Katrin har för kroppsuppfattning?

 • Nillan
  1 augusti, 2013 at 17:18

  Helt rätt!!

 • Nillan
  1 augusti, 2013 at 17:18

  Du har också rätt!!!

 • anonym
  1 augusti, 2013 at 17:19

  Inlägget handlade om att sälja en bh, som inte passar de med stor byst Det är till att lura folk på pengar, det är inte etnisk rätt
  Men vad bryr sig Katrin om det bara hon tjänar pengar.

 • ...tina
  1 augusti, 2013 at 17:28

  Dom där bh:arna är verkligen inget att rekomendera. Jag har stor byst och min mamma liten och på båda oss två så blir bh:n uttöjd och slapp efter ett tag. Absolut inget för dom med stor byst då bh:n inte orkar hålla dom uppe utan man får världens hängtuttar. Säkert helt perfekt för dom som har små och fasta lökar och som använder den sparsamt;)

 • anonym
  1 augusti, 2013 at 17:37

  Katrin skriver att de även passar stora bröst. Men allting är ju relativt. Undrar vad Katrin menar med stora bröst?
  Som någon tidigare kommenterade. man undrar vad Katrin har för kroppsuppfattning?

 • sandra
  1 augusti, 2013 at 17:47

  Underbara! lever i dom på jobbet men allt som ofta hemma med. 🙂 Dock bör du inte ha jättehägiga pattar. Jag har stl 75D annars.

 • lena
  1 augusti, 2013 at 17:57

  Satsa på att räkna kalorier! Ät varierat, mycket frukt och grönt, magert kött och fisk skippa alla tomma kalorier (kakor bullar läsk öl och vin vitt bröd chips…du vet nog vad som inte är bra för dig!)
  Ta hjälp med att beräkna hur många kalorier du gör av med per dag och ät lite färre samt promenera i rask takt en timma varannan dag och dansa som en vilde hemma i vardagsrummet varannan!) Detta har hjälp mig att må fantastiskt…och nå målvikten. Satsa först på att sluta gå upp i vikt…Jag kan också rekommendera viktväktarna….men gå inte på deras ”smala” godisbitar och kakor som dom säljer…inte bra för någon fullt av tillsatser och triggar godissuget….Men att räkna Points är lätt och hellre en matsked riktig grädde än tre lättvariant!

 • Achmed
  1 augusti, 2013 at 18:06

  Inte förvånAd alls över att den giftiga kommentaren kom från en tjej.

 • Achmed
  1 augusti, 2013 at 18:08

  Får inte du dumping om du äter för mkt?
  Hmm..? För du kan ju omöjligt äta som vanligt efter en GBP. Talat med din doktor om detta? Istället för att vända dig till en idiot som Katten Zyto?

 • Achmed
  1 augusti, 2013 at 18:09

  Tunga & fula!? Vad hemskt du talar om dina meloner

 • anonym
  1 augusti, 2013 at 18:18

  Tjejen är ju både söt och välsvarvad. Vad yrar du om Katrin?

 • linda
  1 augusti, 2013 at 18:30

  Om man nu tycker sina bröst hänger så har det ju inte med bh att göra. En bröstförstoring kanske då?
  Ingen fel på Katrins bh äger en själv o är super nöjd.

 • Linn
  1 augusti, 2013 at 18:43

  Du är så galet lik hon som spelade Carla i Skål!!! Släkt?

 • Marie
  1 augusti, 2013 at 19:04

  Vad fint gravid du är 🙂

 • Ida
  1 augusti, 2013 at 19:28

  Jag har samma problem. Mina bröst är för tunga så bhn tyngs ner väldigt mycket efter någon timme bara.. Tråkigt. Har en annan liknande i ett annat material som är HELT otroligt bra!!! Så den finns i olika utformanden.

 • Therese
  1 augusti, 2013 at 19:32

  Men du har inga stora bröst Katrin. De är små och jag är säker på att dom hänger när du tar bort bh:n.

  Idag tog dom upp LCHF på nyheterna. Man tror att det ökade antalet ungdomar som får stroke beror på LCHF. Vi är inte skapta för att äta så mycket fett! Snart är din firma ett minne blott. 🙂

 • Ewa
  1 augusti, 2013 at 19:39

  Hej
  Jag har fött 3 barn och har idag snygga 85E bröst och det är till stor del pga av att jag har använt ’bra’ BH av MKT god kvalitet. BH i prisklass 7-900. Jag tom sover i mina dyra BH’ar.
  Det måste ge ordentligt stöd i ryggen och ha bh band som ’orkar’ hålla upp bysten. Det har inte den du använder, Sorry!!
  Men du får själv se när du är 50+ om du behöver göra ett bröstlyft eller om du är nöjd, det hänger faktiskt på vilken BH du använder. Det finns inga genvägar förutom då en bröstoperation 🙂

 • Annika
  1 augusti, 2013 at 19:57

  Stora hängtuttar gör sig inte i såna mjuka bh’ar. Inget stöd, inget lyft alls.

 • Sven
  1 augusti, 2013 at 20:08

  Härliga Goa fettvalkar du fått på sidorna nu, allt gravfett sätter sig inte runt magen tydligen 😛

 • Carrie
  1 augusti, 2013 at 20:11

  Jag blir lite sugen att testa men förstår inte riktigt hur man kan kränga något av värde för 299:- alltså inte bara en bh utan 3 st? Men tycker den svarta var fin på K.

 • Maria
  1 augusti, 2013 at 20:24

  Har på mig den här bh:n just nu och jag måste faktiskt säga att jag är inget fan precis. Har provat en mängd olika sorter av den här typen och kommit fram till, pinsamt nog, att den från tv- shop är absolut den bästa! Och nu är det verkligen inte så att jag är någon storbystad tjej utan här pratar vi A eller B kupa på sin höjd. Den här AHA- BH:n trycker ju ner brösten så nu är man helt plattbröstad! Nä, den här tv- shop (kommer inte ihåg namnet) bh:n ger ett lyft och stöd på samma gång. Mycket vackrare bröst!!

 • Carrie
  1 augusti, 2013 at 20:40

  Uppskattar din kommentar Maria. Ska kolla in tv-shops bh:arna istället. Fick inte ihop det med storlekarna här heller.

 • Kristina
  1 augusti, 2013 at 20:40

  Till er som är LCHF- fanatiker och rekommenderar denna kost vid diabetes;
  Det blodfetter som blir förhöjt är tydligen lika illa som sockret i blodet – visst slipper man insulin mm och det är ok för att det håller blodsockernivån jämn!
  Jag älskar LCHF bakning men vi borde kanske se över att minska lite på de animaliska fetterna(grädde, smör mm)

  Säger detta i all välmening, bort med kolisarna men vräk inte på med fettet eller för mycket kött;))

 • Jessica
  1 augusti, 2013 at 20:41

  Haha, gillar den kommentaren! Lite fläskig arm också, tycker du inte?
  Fläsk-katrin, bläää!
  (Hoppas hon läser det här och får det slängt i ansiktet så som hon nervärderar alla andra stackars kroppar!)

 • Kristina
  1 augusti, 2013 at 21:06

  😉
  Känner igen mig…

 • Kristina
  1 augusti, 2013 at 21:09

  Mer än gärna, inga problem med det alls – men å andra sidan skriver jag med egen bloggadress och namn.
  Har tänkt på det med faktiskt, ett litet kort på hur vi ser ut i ena hörnet!

 • Kristina
  1 augusti, 2013 at 21:12

  Missuppfattade, tillhörde ju inte de anonyma som spyr galla…

 • Sofia
  1 augusti, 2013 at 21:14

  Jag anser inte att DD eller E är stora bröst…men allt är ju relativt. Jag har iallafall provat dessa BH:ar, jag har storlek 75G i normala fall och tycker inte att tuttarna är särskilt hängiga…men när det kommer till dessa BH:ar blev det INTE snyggt nånstans! Jag fick ont i brösten vid varje steg jag tog för att stödet var lika med noll!
  Dessa är säkert jättebra för mindre bröst, men inte för stora/tunga!

 • Cattis
  1 augusti, 2013 at 21:22

  Ja herregud, sjäääääälvklart är det så. Katrin är en livs levande gudinna.

 • Cattis
  1 augusti, 2013 at 21:26

  Hon har skrivit att hon ska fixa brösten efter barnet är fött.

 • Anki
  1 augusti, 2013 at 21:34

  Enkelt, köp inte bh: n då! Vilket jävla tjat.

 • anonym
  1 augusti, 2013 at 21:42

  Vill upplysa om att den inte funkar om man har stora bröst. Varför kasta pengarna i sjön

 • Anki
  1 augusti, 2013 at 21:56

  Det fattar väl alla som har stora bröst hoppas jag 🙂

 • mian
  1 augusti, 2013 at 22:26

  rekomendera en bra blogg ??????????????????

 • Carrie
  1 augusti, 2013 at 22:47

  Torkild Skölds blogg berör mig djupt. Kan verkligen rekommendera. Vilken otrolig människa. Vilken man.

 • fia
  1 augusti, 2013 at 22:58

  carrie/ jobbar inom området själv vill läsa lätta tokika bloggar.. men tack ändå

 • fia
  1 augusti, 2013 at 22:59

  tokiga ska det vara

 • M
  1 augusti, 2013 at 23:23

  Undrar om ni ens förstår själv hur äckligt vidriga ni är?! Kan ju knappast vara annat än barnungar som skriver detta..
  Sven du har ju säkert varit gravid många gånger så du vet hur det är och vart allt ”gravfett” ska hamna?!

 • Tessan
  1 augusti, 2013 at 23:28

  Tack för en härlig blogg som alltid piggar upp!
  Jag köpte en sån bh, vilket skämt! Jag har 75G och med den BHn så Såg (och kändes) det exakt likadant ut som utan bh. Inte snyggt eller skönt nånstans. Kanske funkar om man har mindre bröst eller sillisar, men för mig absolut inte.

 • Tittut
  1 augusti, 2013 at 23:39

  Lite så här på en torsdags kväll kan man få sig många härliga skratt. Samtidigt som man blir förundrad över hur många psykfall det är som går lösa. Bara i detta konmentarsfällt kan jag hitta minst en handfull. Ruskigt.

 • fia
  1 augusti, 2013 at 23:39

  rekommendera nån bra blogg då

 • Tittut
  1 augusti, 2013 at 23:42

  På mig funkar den hur bra som helst. Bara in med pattarna och lägg dom på plats och vips så är dom där i ett nafs

 • anonym
  2 augusti, 2013 at 07:00

  Åter igen har du lyckats att förstöra en oskyldig människas liv, genom uthängning på din blogg.
  Ger det dig den ultimata tillfredställelsen eller…..

 • Cattis
  2 augusti, 2013 at 07:13

  Ja uppenbart alla utom Katrin.

 • evve
  2 augusti, 2013 at 07:30

  Men för fan , skaffa ett liv. Du är ju för fan inne dygnet runt o kommenterar. Jobbar inte du ?

 • Hanna
  2 augusti, 2013 at 09:07

  En riktig skit bh!!! Jag har 75b och pattarna blev helt ihop pressade av bh:n. Fanns inget kvar. Kan inte rekommendera den för mindre bröst eftersom man ser helt platt ut. Jobbarkompisen med 80D bara gapskrattade när hon provade sin. Hon har fylliga fina bröst men dom kom ju inte till sin rätt i denna bh. Dom blev långa och bh:n orkar inte stötta upp så det såg ut som hängbröst fast hon inte har det! Värdelös skit! Du kanske har en bh under på bilden eller så passar den perfekt för alla med exakt din bh storlek Katrin.

 • Cathrine
  2 augusti, 2013 at 09:20

  Marknadsföring för dessa BHn . Katrin har INTE stora bröst. Jag har 80F och tycker de är onödigt stora. Du har vanliga C bröst ser det ut som. Större blir det ju som magen med när du man är gravid så det räknas inte undr graviditeten vilken kupa man har just då. Det är som att jämföra vikten när man är gravid och att man vägt si och så mycket då men ”glömmer” att säga att det var under graviditeten….

 • Sheridanz
  2 augusti, 2013 at 09:53

  Brukar inte kommentera här inne men jag kan för mitt liv inte förstå varifrån du fått att du har storlek DD??????
  Helt osannolikt, för du har faktiskt inga direkt stora bröst.
  Jag har D och jag skulle nog våga säga att den bh:n skulle aldrig fungera på mej.
  Den verkar ge lika mycket stöd som en t-shirt

 • Camilla
  2 augusti, 2013 at 09:56

  Jag säljer reductil sibutramin 15mg. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1750kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]

 • FridaW
  2 augusti, 2013 at 10:16

  För det första: det är liten idé att hålla på och tjata om kupstorlek som en måttstock för hur stora bröst man har, det säger väldigt lite om bröstens storlek. Det är kupans storlek i kombination med underbandsmåttet som visar det. Jag har t.ex 65F vilket vissa tycker låter helt enormt (F-kupa liksom!) men det motsvarar ungefär en 75D. Alla oavsett storlek borde gå till en professionell underklädesbutik och få sin bh utprovad, det är nästintill omöjligt att hitta rätt storlek om man handlar på nätet. Och min erfarenhet säger att man får vad man betalar för..
  För det andra så är det väldigt individuellt hur mycket stöd man behöver, oavsett storlek. Alla har vi olika förutsättningar, och gener spelar in en hel del till exempel när det gäller hur brösten ser ut under och efter en graviditet.

 • Sheeevil
  2 augusti, 2013 at 11:37

  Ja, hotet att inte få betalt. Glöm inte att hon tjänar minst hundratusen i månaden på bloggen… Skrev hon själv för ett tag sen. Använder säkert något annan BH själv – för de här är verkligen helt värdelösa! :-/

 • Elli
  2 augusti, 2013 at 11:42

  Tro mig det har jag inte, hade väldigt stora innan också det enda som funkar nu är sportbh:ar då vanliga bh:ar skaver och gör ont då mina bröst är väldigt känsliga nu under graviditeten 😉 om det var ett försök till en diss så funkade det tyvärr inte speciellt bra gumman!

 • Elli
  2 augusti, 2013 at 11:43

  Nej det vet jag väl? Sa bara vad som funkade för mig nu under graviditeten 🙂

 • Sanna
  2 augusti, 2013 at 11:45

  Först vill jag bara klargöra att det här inte över huvud taget har att göra med hur någon betett sig i kommentarsfälten på den här bloggen, vad någon annan har sagt eller hur man har valt att säga det.

  Jag tycker det är otroligt tråkigt när man använder ord som ”psykfall” som du (och många andra) gör. Det är otroligt nedvärderande och hatiskt mot alla oss som lider av psykisk ohälsa, psykisk sjukdom och/eller psykiska funktionsnedsättningar av olika slag. Alla som är just fall för psykiatrin.

  Kommentarer som denna visar på den inskränkthet och okunskap som tyvärr finns i samhället, att vi inte kommit på långa vägar så långt som vi borde.

 • Elli
  2 augusti, 2013 at 11:46

  Ska också tillägga att jag inte har denna typ av bh, jag har en riktig sportbh med bra passform och som ger skönt stöd och bär upp, brösten blir sjukt tunga nu :/

 • Julie
  2 augusti, 2013 at 12:44

  Jag är från Storbritannien, och jag har stora bröst. Jag rekommenderar starkt en hemsida jag använder en hel del. Stora behåar och de är ganska, alltför. De skickar även till Sverige! http://www.bravissimo.com

 • Malin
  2 augusti, 2013 at 14:16

  Jag använde dom under graviditeten och amingen, SÅ SKÖNT att låta brösten vara ”fria” och inget tryck någonstans! Dessutom hur smidiga som helst att bara dra ner under bröstet vid aming, mycket smidigare och snabbare än vanlig amningsbh! <3

 • Jessica
  2 augusti, 2013 at 15:42

  Vidrigt äcklig? Kan slå vad om att du själv är runt 20 och vill leka lite vuxen. Och du tror inte att dom människorna som Katrin kallar feta och fläskiga också har fött barn?
  Jag har två barn och absolut, gravfett har jag kvar! Men har absolut inget positivt att säga om Katrin och tycker att hon måste börja fatta själv hur jävla elak hon är. En hemsk människa. Punkt.

 • Sheeevil
  2 augusti, 2013 at 19:43

  Sport BH är bättre än den här. *eeeeeh* Come to Think of it… Allt är bättre än den här.

 • Linda
  2 augusti, 2013 at 21:25

  Helt seriös, vissa av er som skriver är ju helt okunniga vad det gäller BH storlekar?!

  DD säger ju ingenting om bröststorleken? du måste ju veta OMKRETSEN för att ens kunna avgöra om bysten är stora eller ej.

  Om du har tex 65DD är det samma storlek på brösten som 85A
  Om du har tex 85DD är det samma storlek på brösten som 65H

  Lär er om hur BHstorleker fungerar innan ni uttalar er!

  Jag är ledsen Katrin men dom där bh-arna är så fruktansvärt dåliga så jag har inga ord…. j

 • Vera
  2 augusti, 2013 at 22:26

  Men jösses – förstört ett liv…??? Ta inte i så du spricker, snälla du!

 • Sally
  2 augusti, 2013 at 23:19

  Men Elli vad snackar du om? K BH och en sportBH är två alldeles olika saker!

 • Wilma
  2 augusti, 2013 at 23:22

  En sport BH funkar för dig, men det vi pratar om här är en helt annan BH och det funkar nästan inte på någon

 • DaS
  2 augusti, 2013 at 23:28

  Måste bara fråga, vad får du ut av att bete dig som du gör, Cattis?
  Så oerhört fånigt! Läs en annan blogg i stället, eller stoppa nappen i mun och somna!

 • Py
  2 augusti, 2013 at 23:48

  Jo Linda det har med BH-n att göra förstås
  En BH är ju till för att hålla upp brösten, Annars kan man ju liksom bara ha ett linne på sig…Och bröstförstoring om brösten hänger??? Hur tänkte du där?

 • Py
  2 augusti, 2013 at 23:49

  Blir du lyckligare då?

 • Viv
  2 augusti, 2013 at 23:51

  Nej, där har du fel faktiskt. Det handlar inte om BH-n

 • Sally
  2 augusti, 2013 at 23:56

  VARFÖR är du här och läser denna hemska människas blogg?

 • Py
  3 augusti, 2013 at 00:05

  Är det verkligen så på riktigt att Katrins ord är värda så mycket så om hon säger något negativt om någon så förstörs den personens liv? Snälla människa! Katrin är EN människa, det hon säger är bara hennes åsikt. Herre Gud, skaffa ett liv!

 • Py
  3 augusti, 2013 at 00:09

  Ganska alltför???

 • Lotta
  3 augusti, 2013 at 00:11

  Men dock, och däri ligger problemet, inget stöd!

 • Hyrestanten
  3 augusti, 2013 at 01:48

  En sån där BH ger absolut inte tillräckligt stöd för mig som har 85DD. Kom igen om några år och ett antal barn till Katrin, då behöver du med bättre stöd.

 • Carrie
  3 augusti, 2013 at 08:45

  Sant Py!

 • Linn
  3 augusti, 2013 at 11:41

  Du vet att det är narkotikaklassat va? Smart att skriva din mail

 • Linaiz
  4 augusti, 2013 at 04:15

  När man har ett vikt problem Lena är det svårt att säga till en person att ”ät nyttigt!” Från början har man dragit på sig kilon av någon anledning. Graviditet? Dåliga vanor? Båda två? De Tess ska göra först är att fundera på vilka som är hennes dåliga vanor. Prova med att sluta äta sötsaker och god saker vad händer då? Har Tess en dålig vana kommer denna att öka genom att hon slutar med något lönat. Är hon fullständigt kär i mjukt bröd så blir det förmodligen fler mackor till kvällsfikat utan att hon reagerar
  Mitt råd är viktväktarna, hälsosamt och du lär dig att ta tag i dina dåliga vanor. Hoppas mitt råd hjälpt dig något 🙂

 • E
  4 augusti, 2013 at 16:35

  Många här kan ingenting om BH-storlekar märker jag. Det är fullt möjligt att hon har E-kupa. Det är skillnad på att ha 75E och 85E, kuporna skiljer sig. En 75E är som en 85D i kupstorlek. Jag tror Katrin har 70F till och med egentligen.

 • E
  4 augusti, 2013 at 16:38

  Det skiljer även om man har silikon, silikon drar större storlekar än äkta bröst. Bröst ser olika ut och kan se olika stora ut fastän man kanske drar samma storlek, det beror även på fastheten/hänget i brösten.

 • Camilla
  5 augusti, 2013 at 22:01

  Jag säljer reductil sibutramin 15mg. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1750kr med frakt.. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]

 • Malin livsson
  11 augusti, 2013 at 05:15

  Du har ju för fan häng pattar?!!!!!! Uuurs

 • prom dresses vera wang
  12 december, 2013 at 15:05

  I beloved up to you’ll obtain carried out proper here. The comic strip is attractive, your authored subject matter stylish. nevertheless, you command get bought an edginess over that you would like be handing over the following. ill no doubt come more previously once more as exactly the same just about a lot incessantly inside of case you protect this hike.