Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag låter honom sova till halv tio tänker jag. Det är ju ändå hans födelsedag. Jag har suttit här sen åtta. Jobbat undan hela inkorgen. Smög ut och satte mig i rummet bredvid utan att väcka honom. Det hade jag uppskatta på min födelsedag. Att få sova tills jag vaknar. Han förtjänar att få sova ostört i den ljuvliga sängen. Han blir alltid väckt av pojkarna som hoppar på honom och gosar in sig i hans armhålor. De älskar honom väldigt mycket. Det gör jag också. Han har fattat att han får hela mitt hjärta om han tar vägen via ungarna. Men på hans födelsedag ska han få vuxenlugn så jag tog oss till hotell igår kväll. Snart ska vi äta en lång och ostörd frukost det blir mysigt. Prata klart hela meningar och äta äggröran varm. Sen ska vi gå ner till spat. Om han bara kunde VAKNA NÅGON GÅNG!!!

You Might Also Like

 • LizaJansdotter
  25 december, 2016 at 22:49

  Du är så jättegullig !

 • Jenny
  26 december, 2016 at 01:25

  Mys! God jul och fin fortsättning!

 • peo
  26 december, 2016 at 06:20

  Sikken äcklig bild. Varför behölldu inte den för dig själv?

 • Alexandra
  26 december, 2016 at 13:48

  Det är så underbart med kärlek och du beskriver den så fint! Och vilken fin bild!