Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Vi har gjort en deal med @zytomierski. Han är tomte åt våra barn så är vi sen tomte åt hans. Det är en grym deal kan tänka mig att han får barn och cirka tio år. Fast i år var sista året som tomten funkar på Ringo. Han nämnde till och med att tomten lät väldigt lik som Patrik. Ringo fick för övrigt en Iphone i julklapp. Jag kastade in handduken kan man säga. Trött på att han ska kladda ner och ha slut på batteriet på min hela tiden. Han var i chock när han fick den. Det trodde han aldrig. Jag hade laddat den med hans spel och Pokémon. Skaffat ett tvillingkort så han har abonnemang. Känns som att telia-reklamen gick hem hos mig. Jag är lite osäker på om jag skämmer bort honom för mycket men jag fattade beslutet och jag kommer att stå för det. Rambo fick sin gamla padda i julklapp. Jag bytte bakgrundsbild, appar och la in den i ett coolt fodral som är en gosig apa. Han är minst lika nöjd med sin nya padda! Han refererar till den som sin nya padda. "Mamma nu ska jag titta på min nya coola eipad", säger han. Sen spelade vi spel igår det är kul att spela vuxenspel. Jag vann nästan över Alex. Och syrran dukade upp det mest fantastiska julbordet! Ungefär hälften från Lisa och hälften hemmalaget. En mysig jul hade vi. Nu är julen över och min nedräkning börjar. 10 veckor kvar.

You Might Also Like