Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Fördelen med att fylla år just innan jul! Rambo är så väldigt taggad över att göra skiddebut nästa vecka i Åre. Fast inte lika taggad som hans mamma. Över hans debut såklart! Coola skidor och pjäxor @salomon fick han från sin babor. Bra 3-årspresent. #salomon

You Might Also Like

 • Bu
  23 december, 2016 at 13:07

  Ok, då förstår jag bättre vad du menade med ’som vanligt ger jag bara mina barn en julklapp var’. Får de sedan en julklapp av varje moster, kusin, faster, farmor, styvpappa, kusiner till föräldrar, nästkusiner etc så blir det ju många klappar ändå med en så stor familj som du har.
  Då är det ju bättre att säga ’mina barn får lika många julklappar som andra, men inte av mig’ istället för att få det att låta som att de sitter med 1 liten klapp var medan du skänkt bort deras julklappspengar till Aleppo.

 • Anton
  23 december, 2016 at 15:21

  Alltid praktiskt och skönt att slippa pröjsa

 • sandra
  23 december, 2016 at 23:11

  Bu hur tänker du nu?
  Andra barn får väl också paket av mormor farfar moster farbror mm mm Tror du att det bara är Katrins barns som har en släkt?

 • Bu
  24 december, 2016 at 00:50

  Amen snälla människa, slita ned ’hur tänjer du nu’? Gå vidare liksom. Experimentera.
  Jo, jag tänkte som så att Katrin har en väldigt stor släkt, som hon dessutom har nära kontakt med. När jag var liten fick jag och min bror rätt många julklappar av vår närmaste familj samt mormor/morfar etc men då är min mamma tex enda barnet så det finns liksom inga kusiner eller mostrar där. Min pappa har en bror som bort långt borta. Sedan har mina föräldrar alltid varit gifta. Det finns mao Inga styvföräldrar eller plastpappor osv.
  Katrin får det att låta präktigt när hon säger att ’mina barn får minsann bara en julklapp var!’ De kanske får en av HENNE men sedan finns det 40 släktingar till som ger.

  Förstår du bättre nu?

 • kokko
  24 december, 2016 at 07:25

  Ungarna blir året om fullständigt översköljda med DYRA saker. Från dig och Bingo. De kommer att bli komplett odrägliga som vuxna. TRO MIG!

 • j
  24 december, 2016 at 11:38

  Sen finns det dom barn som har släkt men ändå inte får några julklappar av dom, så är det här. Födelsedagspresent/pengar, kanske av nån enstaka släkting, julklappar- inga, hjälp till barnvakt vid behov när barnet var litet-noll.
  Jag tycker det är jättefint att Katrins barn umgås och får presenter, julklappar av sin släkt, lär sig att själva ge bort presenter men framförallt att de lär sig vad en familj är och hur mycket den betyder för dom, samhörighet,hittar inget bättre ord faktiskt.