Okategoriserade

Yoga + LCHF = SANT

Jag vet att yogisar ofta är vegisar men jag måste bara säga det att yoga i kombo med LCHF-kost gör att jag har den mest perfekta graviditeten. Jag hittade min graviddagbok från förra gången som jag var gravid och då började jag få ont och besvär redan i vecka åtta. Jag gick regelbundet hos, i och för sig den bästa osteopaten i stan – Jean Pinto, men den här gången har jag inte ont någonstans och har heller ingen känning på att jag är gravid vilket jag vet att jag tjatar mycket om men jag är så förvånad över det! Jag kommer att börja gå hos Jean så fort som jag börjar känna mig stel eller får ont såklart men än så länge mår jag väldigt bra och jag är redan i vecka 20.

Jag jobbar på kontoret idag och det är fantastiskt. Jag längtar till semestertiderna är över för jag får inte svar på några mejl och det är inte möjligt att få tag på någon och jag skulle behöva få tag på folk nu. Ringo är på dagis idag, han är så glad för det. ”Ska jag till dagis idag?!”, har han frågat hela veckan så han får gå ons, tors och fredag så kan jag stöka undan och rensa hemma också. Nästa vecka tänkte vi åka upp en sväng till Jämtland och hälsa på farmor och alla kusinerna. Sen får det vara slut på semester på ett tag. I oktober åker vi till Israel däremot. Min farmor fyller 90 år så vi åker hela släkten. Det blir kul. Israel är fantastiskt. Hilton är bokad.

Ja ha ja…något mer? Inte så mycket, va? Då jobbar jag vidare.
Katrins Snapshots

Bebisen yogar. #instacollage

You Might Also Like

 • Isolde
  31 juli, 2013 at 13:12

  Hej Katrin
  Undrar om du till hösten skall medverka i något TV program, som programledare t.ex eller deltaga i debatter.
  Förstår att du inte kan deltaga i s.k ”lekprogram” i ditt tillstånd. Och för vilka tidningar skriver du kröniker?

 • Isolde
  31 juli, 2013 at 13:15

  Krönikor stavas det.

 • Isolde
  31 juli, 2013 at 13:29

  Uppskattar om du svarar i ett inlägg.

 • Krister
  31 juli, 2013 at 14:25

  Den där mattan du har under yogamattan (en helt onödig pryl förresten) såg jag på Ikea förra veckan.
  249 kr kostade den väl? Ett bra fynd.

 • Cattis
  31 juli, 2013 at 14:31

  Jag förundras alltid när jag ser bilder från er lägenhet i stan.

 • Susanne
  31 juli, 2013 at 14:45

  Katrin, du måste bara kolla in fotballfrue.no hon är oxå gravid, äter LC och tränar iofs extreeemt mycket. Det syns inte att hon e gravid o hon är mycket mer än halvvägs nu, helt galet!!!! Jag åt enl LCHF genom min grav, det slank ner några liter B&J sista månaden men totalt var det +11 kg o de var borta tre veckor senare!!!! Bara keep up the good work tjejen!

 • Carrie
  31 juli, 2013 at 15:42

  HAHAHA..”SPARKAD FRÅN IDOL JURYN” Inramad och upphängd :D. Kan man annat än älska denna människa?! Så jävla skön.

 • Camilla
  1 augusti, 2013 at 01:01

  Jag säljer reductil sibutramin 15mg. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1750kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]

 • Sara
  1 augusti, 2013 at 09:17

  Ashtangayoga och LCHF är en helt fantastisk combo. Har gått ner mina sista 5 kg på det sättet! Good stuff! 🙂

 • Malin
  3 augusti, 2013 at 00:35

  Katrin var aldrig med i juryn, utan hon ledde ”Idol eftersnack”, tror jag det hette. Ville bara säga det, då du så uppenbart felciterade!