Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag spyr på den vidriga julhandeln. Så fort man slår på teven är det tjat om att slå rekord i konsumtion och att det inte går att ta sig in i butiker. Jag fattar verkligen inte. Som vanligt får mina barn en julklapp var och i år går resten av mina julklappspengar till @unicefsverige och julklappspaket till barnen i Aleppo. Köper ni paket innan den 20:e så får barnen dem innan julafton. Blir chockad om en endaste av er följare inte går in och köper åtminstone ett paket. Åtminstone ett. @unicefsverige #unicef

You Might Also Like

 • Anna
  18 december, 2016 at 18:29

  Du är allt som oftast en otroligt inspirerande människa, Katrin! Tack för det. God Jul!

 • Hyacinten
  18 december, 2016 at 19:35

  Jävla dubbelmoral du har, du lägger ju upp svindyra grejer du köper titt som tätt. Förträngt det el?

  Vad kostar din sons cross, hooverboard, poolbygget mm mm..

  Kallas hyckleri..och det verkar du va proffs på 🙂

 • j
  18 december, 2016 at 21:23

  Hej Katrin! Ledsen, men nu måste jag totalchocka dig.
  Skänker inte en krona till något som helst som har med välgörenhet att göra, inte ett ruttet lingon ens till tiggarna, det är bara bluff och båg alltihop! Behöver min stackars slantar själv till mig och familjen.lämnar inte in kläder elr annat till röda korset heller, om ingen jag känner är i behov så eldar jag upp skiten!
  Har upptäckt att tiggarmatronan brukar sitta inne på röda korset och dricka kaffe samtidigt som hon bevakar sin tiggartron på utsidan.
  Har gått ur svenska kyrkan också, sparar flera tusen om året på det, finemang!

 • !
  18 december, 2016 at 21:49

  Tycker det låter som att det var det bästa du gjort – gått ur kyrkan. Tycker inte riktigt du passar där. Usch (för dig alltså, inte kyrkan).
  Att vara så äckligt bitter och missunsam att man hellre eldar upp sina grejer än ger bort dem, det kan jag inte ens greppa eller relatera till. Men stå du där och elda, din knussliga, vidriga jävla människa. Du får igen det ska du veta. Usch…

 • Mette
  18 december, 2016 at 21:54

  Och tjatet om de förb-ade elsängarna! Det blir inget billigt köp men du är ju absolut värd en!
  J – applåder åt dig! Gör och har gjort som du!

 • enida
  19 december, 2016 at 03:44

  Du ljuger sååå braaa!

 • Sillen
  19 december, 2016 at 17:16

  Ehhhh!!!!’ Va? Folk handlar?
  O inte du.. ? luktar lite illa nu…..
  Du /ni handlar ju som sjutton..!

 • Maria sjöberg
  19 december, 2016 at 18:38

  Jag har köpt från unicef precis. Gåvokortet får svärmor. Skänker även pengar varje månad

 • Hm
  20 december, 2016 at 14:12

  Nu hycklar du va? Bingo som precis skrivit att de har ”allt” och massa dyra prylar osv. Lätt att ge 1 grej på julafton om de får massa saker resten av året. Han sa även i tv att du öser grejer på barnen. Skärp dig.

 • Be yourself
  20 december, 2016 at 20:30

  Att tillåta tiggeri i Sverige stoppar utvecklingen i de länder tiggarna kommer ifrån.
  I Sverige och flera andra länder har vi jobbat på att hitta en lösning så att ingen ska behöva bo på gatan eller tigga. (Socialbidrag etc).

  Om fattiga människor från andra länder reser fritt hej vilt till bland annat vårt land för att tigga ihop sina pengar, varför ska då deras eget land bry sig om att fixa problemet de har i respektive land.
  Det organiserade tiggeriet är helt förkastligt.
  Förbjud tiggarledare att utnyttja folk som sitter utanför affärer och tigger å ger ledaren pengar..

  Vi andra ska hjälper våra egna som får tillfälliga problem. Men ska vi hjälpa hela världens bedragare o lata? Nej tack.

  Brott mot den fria rörligheten EU-länder emellan och allmänt osnyggt.
  Zigenarna ockuperar kommunal och privat mark, de skitar ner och de tär på vården, de kommunala och polisiära resurserna. Utöver tiggeriet pågår ljusskyggare verksamhet.
  Att tiggeri är lagligt gör att mer romer och rumäner kommer till Sverige, bajsar ner på kyrkor och smutsar ner överallt. Snor och rånar ifrån tanter och har ingen respekt alls.
  Förstör för oss andra som vill panta i mataffären. Manipulerar maskiner och gör absolut ingen nytta alls i det här landet förutom att dra ner oss i skiten som smutsiga Rumänien.

  Miljöfarligt på alla campings, ingen respekt för hantering av spis eller annat avfall.
  Stora högar av skattepengar går åt att städa efter romer, som senare flyttar vidare och fortsätter trakassera svenskar dagligen.

  Bort med EU-migranter allmänt, alla flyktingar och förbjud tiggeri.

 • Bu
  23 december, 2016 at 01:17

  Bort med EU migranter allmänt? Betyder det att jag måste flytta tillbaka till Sverige från England eller är det ok om jag fortsätter vara EU migranter? Eller du har inte förstått den exakta innebörden av begreppet?

 • Smalina
  27 december, 2016 at 12:50

  Katrin jag har inte julklappspengar att fördela, så det grejar sig med automatik med julklappsinköp. Det rimmar inte med någon klar klang att du spyr på julhandeln, då du tidigare gjort klart att du vill vara ekonomiskt oberoende så att du aldrig behöver flyga annat än buisness-klass. Tänk på alla företagare som tjänar pengar på julhandeln, unnar du dem inte det?