Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Bilden är från igår. Den är så gullig. Han är så gullig. Mina barn gnäller aldrig är det vår förtjänst eller är det gener? Många barn gnäller det är så vidrigt och enligt mig helt oacceptabelt. Lika straffbart som våld. Här ligger jag still som en pinne för att inte väcka någon. Alla sover. Killarna i rummet bredvid, Alex bredvid mig i den gigantiska sängen. Man sover väldigt bra här. Ingen halsbränna varken idag eller igår. Kan bero på att de har säng man lutar upp ryggen elektriskt på. Det vill jag ha hemma för det är fantastiskt. Ja! Nu vaknade Alex! #skänninge

You Might Also Like

 • Maggan
  18 december, 2016 at 09:10

  Vad är din definition på gnäll? Om barnen inte sover i sina sängar hela nätterna kan det bero på att du har anpassat dig för att slippa för mycket gnäll. Annars är det bara att stå på sig om din rätt att sova hela nätterna i din egen säng väl?!

 • T
  18 december, 2016 at 13:13

  Skit i vad det beror på, var bara nöjd med att de inte gnäller 😀 btw. så kom jag på att din fd. Alex skulle bli pappa igen såg jag, rätt komiskt att ni får ungefär samtidigt. Har ni någon kontakt i dag?

 • Anna
  18 december, 2016 at 20:18

  Du kan inte jämföra gnäll med våld. Dessutom borde du sluta hröetsa överviktiga. De finns de som är det p.g.a mediciner som t.ex kortison, de kan inte hjälpa att de är överviktiga på samma sätt som du inte kan hjälpa att du skelar. Du skelar ju inte lite heller..
  http://www.hant.se/11-citat-av-katrin-zytomierska-som-far-oss-att-bli-morkradda/

 • Saga
  20 december, 2016 at 04:20

  Ät en nästan övermogen banan före läggdags. Drick lite rumstempererat vatten om du ändå känner besvär.
  Lägg 6 sköna huvudkuddar under huvud och överkroppen så att du blir smått halvsittande.
  Så behöver du inte köpa en eldriven säng.

 • Heléna
  29 december, 2016 at 00:37

  Jag har 4 lugna snälla ognälliga barn och den sista är en helt annan sort. Det spelar liksom ingen roll vad jag gör. Hon trotsar, gnäller, gapar o skriker o springer runt. Dom andra har man lätt kunnat ha med sig överallt men nu drar jag mig för att hälsa på nån och att tom gå på stan 🙁 Jag trodde det berodde på mig att dom andra är så bra men jag gör inget annorlunda nu, hon har varit såhär sen hon föddes.