Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag förstår att vissa blir arga över filmen jag lagt ut. Jag kunde inte sluta hulka när jag såg den. Det är så brutalt och för oss så overkligt. Man får tycka olika men jag tror att vi måste sprida såna här filmer runt om i värden för annars förstår vi inte. Det är inte respektlöst som vissa av er skriver. Den är ute av en orsak, den är ute för att upplysa, för att vi måste göra något för att få slut på det som händer. Vi måste fan kunna göra något.

You Might Also Like

 • Anneli
  16 december, 2016 at 15:13

  JA, jag är arg och NEJ, man behöver inte sprida såna filmer! Om folk inte förstått innan vad som pågår i världen runt omkring oss så är de f-n dumma i huvudet rent ut sagt. Det är respektlöst oavsett vad du har för anledning, just den här pappan har inte godkänt att cirkulera i ditt och Bingos flöden.
  Vi är många som är upplysta sen länge tillbaka och reagerar på att ni än en gång lägger ut en grej utan att tänka längre än näsan räcker.
  Förra gången var det fotot på den drunknade lilla pojken på en strand som exploaterades hej vilt. Du startade samma drev då så borde mycket väl veta vad som händer när du lägger ut sånt här.
  Jag har valt att avfölja både dig och Bingo och kommer aldrig mer köpa några av dina produkter. Vi får alla ta konsekvenserna som blir av det av det vi gör. 🙁

 • bella
  16 december, 2016 at 15:40

  Bra skrivet Anneli!

 • Bea
  16 december, 2016 at 15:46

  Rätt att lägga ut så att folk vaknar upp och fattar vad som pågår!

 • S
  16 december, 2016 at 18:00

  Vilket jävla skitsnack folk kommer med för att lindra deras egna döda samveten. Katrin, vi lever i ett samhälle som är känslomässigt död, ja ialla fall när det gäller konflikter som berör Mellanöstern/Muslimer och inte Paris eller Bryssel. En hel värld gråter blod (med rätta) efter terrorattentat och liknande i Europa, men likgiltigheten ekar så jävla högt över hela världen angående kriget i Syrien. Det faktum att kriget fortlöpt i 6 år utan nämnvärda interventioner är ett ytterst tecken på att vissa människors liv helt enkelt är mindre värda. Folk behöver få se mer än huvudrubriker och siffror, och ja, det är jävligt otäckt, det är jävligt grymt och det är obehagligt att se på. Men det är desto värre för dem som faktiskt får uppleva det. Ni som beklagar er över detta är samma typ av personer som hade skickat tillbaka giffelpåsen som innehöll en kanelgiffel. Jag kan lova er att hade era egna barn slaktats så hade ni velat ha mer än huvudrubriker och siffror. Fyfan för er hycklare.

 • Sara
  16 december, 2016 at 18:01

  Så därför engagerar vi oss genom att bygga ett pepparkakshus o slänga på osmakligt mycket godis som vi påstår vi aldrig ger våra barn ???? Osmakligt!

 • Emi
  16 december, 2016 at 18:34

  Det rätt att folk sprider det som händer i världen.
  Det finns så mycket ond och oskyldiga barn dödas.
  ”Stora pojkar” leker krig och testar nya vapen som dom har tillverkat och investerat miljarder i vapenindustri. Använd dom pengarna till dom som svälter i stället.MAKT KAMP pågår i hela världen bland ”dom stora pojkar” men är det viktigast vem som är större och viktigare? betyder inte människans liv någonting längre?
  Dom små betalar med sitt eget liv pga hunger, bomber och girighet. Mördare dödar i Guds namn.
  Finns det någon Gud ?Om han fanns så skulle han aldrig tillåta att döda barn.

 • Gina
  16 december, 2016 at 22:27

  Vi måste bli påminda hela tiden. Vi som vet behöver inte titta, men lite grann lite då och då för att fortsätta förstå varför vi måste ta hand om varandra och bereda plats. I morgon kan det vara mina barn och jag vill inte att omvärlden blundar då jag vill att de se och känner smärtan. Vem vill vara ensam om den?

 • Emi
  17 december, 2016 at 09:26

  Anneli,Katrin var bara vänlig att lagt ut bilden
  jag tror inte att hon hade onda intentioner.
  Hon ville påminna hur giriga och elaka människor är att dödar barn.Det är dags att världen ska reagera,
  kan inte politiker komma överens så kanske världen genom att sprida bilden kan hjälpa till.
  Anneli och vad har det med Katrins produkter att göra,
  du äter dom eller inte, det är din sak.Skicka pengar till dem hungriga barn i stället!

 • Irene
  17 december, 2016 at 11:41

  Vilken film ? Länka gärna även till eran podd.

 • Lin
  17 december, 2016 at 12:11

  Men skulle bilder på ett vitt barn någonsin läggas ut såhär?? Nej! Det är som om de är ”mindre” människor! Deras döda kroppar slänger folk kring sig, men man har aldrig kommit på tanken att göra det med ett barn här! Exempelvis har det aldrig cirkulerat bilder på ett vitt barn som dött i en bilolycka relaterad till onykter förare! (För att få folk att inte drink n drive: få upp ögonen för konsekvenserna). Men de syrianska döda barnen slänger vi omkring oss! Fyfaan.

 • Vi
  17 december, 2016 at 13:29

  Hur många flyktingar har Östermalm tagit emot?! Lägg ner alla ni pk svenskar och östermalmsbor! Ni vill leva i er homogena bubbla!

 • Ina
  17 december, 2016 at 14:37

  På tal om Östermalm, en så jävla rolig( korkad) kärring som ringde in t Bingolotto o han frågade ”var ringer du ifrån?”. Östermalm svarar hon, hahaha. Jahaaaa i vilken stad då liksom, Eslöv eller? Hon rinde från Stockholm men svarade bara Östermalm, hur korkat.

 • Lovisa
  17 december, 2016 at 14:44

  Såna filmer ska spridas. Varför ska vi vara skonade från detta onda vi har del i? Samma som med såna löjliga som säger att barnen inte ska se otäcka bilder på nyheterna. Varför inte då? Det är ju verkligheten.

 • amandas
  18 december, 2016 at 07:05

  Till Lin ovan, det du skrev fick verkligen mig att tänka till och liksom stanna upp i tanken. Så bra reflektion av hur media kastar runt bilder på döda syriska och andra döda barn i krig o svält, men aldrig vita barn. Katrin skulle ju aldrig acceptera om någon av hennes barn dog i tex en olycka och så skulle bilden ligga på Aftonbladets första sida!

 • ab
  18 december, 2016 at 11:37

  Bra skrivet Annelie!!

  Så fruktansvärt respektlöst att lägga ut en sådan här personlig film av en pappa i hans värsta tragedi, att visa upp ansikten på avlidna, det är sådant man bara inte gör heller. Om du ska vända dig till någon Katrin så är det våra politiker, det är de som har makten och kontakterna med våra världspolitiker, inte sitta och lägga ut något något sådant här på en liten blogg. Dessutom vad GÖR du själv för att motverka detta, nu menar jag i handling, som att skänka pengar till behövande i Syrien?? Att sitta här och skriva hjälper ingen människa. GÖR NÅGOT I HANDLING DÅ ISTÄLLET!!!!! Hjälp människorna i handling i deras AKUTA situation NU istället först och främst!! Åk ner till Syrien och ta med dig ett läkarteam som kan ge akutsjukvård till alla skadade människor!!! Samla ihop alla stenrika kändisar som sitter och lipar i vartenda tv-program för att själva framstå som medmänskliga, när alla tv-kameror är avstängda, ta då och samla ihop er och skänk var och en av er minst en halv årslön, för det har alla kändisar med egna bolag som sitter och gråter i tv råd med!!!!! VET HUT för dessa falska lipsillar, samla ihop en del av era rikedomar istället och skänk dem till behövande i Syrien. Alla kändisbloggare som tjänar enorma summor på sina bloggar, VARFÖR skänker ni inte vartenda öre som ni tjänar på reklam till Syrien. Men det fattar nog de flesta varför ingen gör!
  Vilka är det som bidrar mest till insamlingar? Jo det är de fattiga arbetarna och många fattiga studenter och fattiga pensionärer som skänker till tv insamlingar så att tv sedan kan skryta med hur stora belopp som kommer in. Borde inte tv göra en insamling från rika kändisar, så vi verkligen får se helt andra siffror på insamlade pengar till hjälpbehövande. Man vill bara spy, dessa pk gråtande lipsillar i tv-soffor och galor. Vet hut!